Ο αγροτικός σύλλογος Κοζάνης Σερβίων Βελβεντού συμμετέχει στην κινητοποίηση ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑΜ στο Ζιδανι. 

26 Ιουνίου 2021
09:51

 

Ο αγροτικός σύλλογος Κοζάνης Σερβίων Βελβεντού συμμετέχει στην κινητοποίηση ενάντια στη δημιουργία του ΧΥΤΑΜ στο Ζιδανι.

Καλεί όλα τα μέλη του και τους κατοίκους της περιοχής στην κινητοποίηση στη γέφυρα Ρυμνίου την Κυριακή 27/6/2021 και ώρα 11:00 το πρωί.
 Όλοι μαζί να διατρανωσουμε την αντίθεση μας στις αποφάσεις που υπονομεύουν την περιοχή μας και καταστρέφουν τις παραγωγές μας.  Στο όνομα των κερδών των λίγων, δεν θα επιτρέψουμε το δικό μας ξεκλήρισμα.

3 σχόλια

  • Πότε συστήθηκε , πάσα μέλη έχει , έκανε εκλογές για εκλογή οργανων, ποιο είναι το διοικητικό συμβούλιο, όταν είναι σκοτεινά συνήθως ….βλέπε κκε

    • Ο αγροτικός σύλλογος Κοζάνης Σερβίων Βελβεντού, συστάθηκε στις αρχές του /2021, μετά από εκλογές, που έγιναν 16/5 και 23/5 εκλέχτηκε το διοικητικό συμβούλιο του, είναι πάντα ανοιχτός για συμμετοχή αγροτών κτηνοτρόφων μελισσοκόμων και ψαράδων,
      αποτελείται από 200 άτομα, περιμένουμε και εσάς αν είστε σ αυτή την επαγγελματική κατηγορία.
      Το διοικητικό συμβούλιο, είναι το εξής
      Πρόεδρος Αντωνοπουλου Ιωάννα
      Γραμματέας Βλάχος Νεκτάριος
      Αντιπρόεδρος Γιώργος Τρομπουκης,
      Ταμίας τσιρεκας Κώστας, και
      Ελένη Μπιμπιρη
      Γκογκομητρος Κώστας Καραμανλής Σταμκος Χρήστος, μέλη.
      Περιμένουμε επικοινωνία σας μαζί μας.

      • Άρα σωστά γράφει ο παραπάνω όλοι μέλη του ΚΚΕ ; Από σύμπτωση ,μέσα στην πανδημία έγιναν εκλογές με 200 άτομα ; Παρουσία δικαστικού ; Σε δύο δόσεις; Η εναι διορισμένη διοίκηση ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.