kozan.gr: Ο Χάρης Κάτανας, πρώην βουλευτής κι επιχειρηματίας, σε μια περισσότερο προσωπική συνέντευξη, μιλά για το τέταρτο παιδί που περιμένει και το πως ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την πολιτική, επιβεβαιώνοντας και το έντονο ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας (Βίντεο)

26 Ιουνίου 2021
14:42

 

Ο Χάρης Κάτανας, πρώην βουλευτής κι επιχειρηματίας, σε μια περισσότερο προσωπική συνέντευξη, μιλά για το τέταρτο παιδί που περιμένει και το πως ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την πολιτική, επιβεβαιώνοντας και το έντονο ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο politic.gr

38 σχόλια

  • Ενδιαφέρον βίντεο αν και δεν αποσαφηνίζει ο κ. Κατανας ξεκάθαρα . Μακάρι να κατέβει περιφέρεια το παλεύει και κυρίως το αξίζει . Άλλωστε εκεί στη ΝΔ δεν εκτίμησαν τον αγώνα που κάνει .

  • Στην καστορια οποιος συνδυασμος εχει τον Σαββοπουλο ξεκιναει με 7000 ψηφους,με διαφορα ο καλυτερος.

    • Καλά τώρα . Πες το Σαββόπουλο να κατέβει τότε περιφερειάρχης . Αρε φίλε θα τρίβεις τα μάτια σου μόνο να κατέβει και σου λέω εγώ πόσοι καστοριανοι θα έρθουν συμπαρασύρωμενοι από το ρεύμα . Μόνο να ορμόνες ο κατανας με ψηφοδέλτιο από δεξιά μέχρι αριστερά και σας λέω μετά !

    • Πες του να ζητήσει από τον Κάτανα τότε να κατέβει μαζί του αν έχει τόσους . Δεν είναι να χάνει ο σαββοπουλος εκλογές είναι καλό παιδι . Αα πιάσει τον Κάτανα να μάθει αν κατέβει . Με τον Κασαπίδη είναι τελειωμένος φίλε και το ξέρουν άπαντες . Ας προλάβει ο άνθρωπος

      • Ο Σαββοπουλος φιλε θα παει για βουλευτης,σιγα να μην καθεται να μιλαει με κατανα η οποιονδηποτε υποψηφιο περιφερειαρχη,οσο για τον μπαρτζωκα ας αφησει τις εξυπναδες ο περιφερειαρχης παντα θα ειναι κοζανιτης και ετσι πρεπει,παρτυ εκανε στις τελευταιες εκλογες και δεν ειναι μονο καλο παιδι,ειναι και ικανοτατος,μονο να μην τον φανε τα κυκλωματα της ΝΔ και δεν τον βαλουν υποψηφιο γιατι ετσι βολευονται οι αλλοι υποψηφιοι βουλευτες,ξερουν οτι με αυτον στην λιστα δεν εχουν τυχη εκλογης.

  • Τι ζουμε σε αυτλον τον τοπο θεε μου τι ζουμε
    κατα που να φύγουμε ;;;

    απο τον Ε065 από τον Ε-90 από την Εγνατία ;;;;

    Οπου φύγει φύγει – όποιος μενει εδω θα γινει σαν αυτούς !!!

    • Σιγα ρε φιλε που το ξεφτυλιζουμς,ξερεις κανεναν πιο ικανο;πιο σοβαρο;πιο γνωστη;γραψε εναν,οχι μονο λογια του αερα,βγαινει ο ανθρωπος στον αερα και γνωριζει τα παντα με στοιχεια και ντοκουμεντα,μακαρι να παει για βουλευτης και θα δεις οτι θα εκλεγει αερα,εγω που δεν ανηκω στην ΝΔ με τα δυο χερια θα τον ψηφισω αλλα δυστυχως τον φοβουνται και δεν τον βαζουν στην λιστα.

  • Χάρη με το καλό το τέταρτο παιδί με το καλό και η υποψηφιότητα σου. Μην κανείς πίσω χάρη ! Κατέβα περιφέρεια ανεξάρτητος είσαι ο μόνος που θα ψήφιζε άνετα μεγάλο μέρος και της αριστεράς . Και αυτό το ξέρουν και το Σκέπτονται σοβαρά όλοι τους. Ενωτικά και όλοι μαζί άσε τα κόμματα απ έξω !

  • Απο που κι ως που??? Ενταξει επεσε απο τον 10 οροφο πηγε βουλη και εγινε πολιτικος? Ελεος!!!! Ουτε προεδρος εμπορικου δεν μπορει να εκλεγει και δεν πρεπει….μπορει να θες δεν σημαινει οτι μπορεις να ανταπεξελθεις!!! Απλα απο ολους αυτους που διοικουν αυτην την στιγμη, ειναι τοσο χαλια που ο καθενας νομιζει και οτι μπορει!

    • Αμαν ρε συ . Αμαν ! Καταλάβανε ποσό σε τσούζει και ποσό τον σκιάζεσαι . Ο ανεπάγγελτος περιφερειάρχης που υπηρετείς για πες μας τον σκιάζεσαι η όχι ;; Θα παρακαλάει να κατέβει για βουλευτής και όχι περιφέρεια … να είσαι σίγουρος για αυτό .

    • Τα μισά γατάκια του Κασαπίδη στον Κάτανα πήγαιναν για στήριξη στο γραφείο του. Ρώτησε τους και θα μάθεις … εκεί στους πρώτους ρωτά … ρωτά και τον ίδιο τον Κασαπίδη ποσό τον στήριξε ο κατανας και πως … αν έχει λίγο πολιτική μπέσα θα σου απαντήσει . Αλλά που τέτοια πράγματα … από τον κύριο εαυτούλη .

  • Στο μεταξύ όλοι εσείς που κράζετε πείτε μας λίγο, τι κάνει ο Γιωρικας ;

    Καιρό έχει να ακουστεί αυτή η ψυχή

  • Ευτυχώς ανεβαζει κάτι ο Κατανας και θυμάστε εκει τα παρατρεχαμενα του Κασαπιδη ότι είστε στην εξουσία, με την σειρά ξύνονται τα γομάρια…

    Εντάξει όσο να πεις από το να μην κάνετε τίποτε, μάθατε να γράφετε σχόλια

  • Σοβαρές τοποθετήσεις από σοβαρούς ανθρώπους χωρίς… αλλεργίες, εκτιμήσεις, κοτετσια, λεβάντες ροδόνερο και αλλα γεωπονικά

    Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται κυριε Κασαπιδη, οι υπόλοιποι βγαίνουν μπροστά

  • Τώρα η με τσάκωσε η ζέστη η σας έχει κόψει τόσο πολύ που μαζεύτηκαν όλες οι θειες και κράζετε τον Κατανα, μην φοβάστε έχετε μέχρι να βγει και άλλους μήνες στην καρέκλα σας

    Μιλάνε για κωλοτουμπες τα νταούλια και οι …ζουρναδες

    Τι ζούμε ρεεεεε

    Τσακωσαν καλά οι ζεστές

  • Ο κυριος του White dragon και των ενεργειακών παραμυθιών της χαλιμας;

    Που είναι;
    Τι κάνει ;
    Τρίβει το λυχνάρι να βγει όξω το τζίνι να φτιάξει την γέφυρα ;;

    Ηρεμα το λεμε

  • Άρχισαν τα παπαγαλάκια της εξουσίας πάλι να μιλάνε;; γιατί άρεσε τρίζει μήπως η καρέκλα κάποιου ;;;;

  • Κασαπίδη εάν κατέβει έχεις καταλαβει πως θα ξεκαβαλισεις από το 50% που πήρες λόγω ρεύματος που είχε το κόμμα ; Τη νήλα του Δράμαλη θα πάθεις … τη δεύτερη Κυριακή είσαι τελειωμένος ούτε μισο Σταύρο δεν παίρνεις από αριστερά και τα μισά δεξιά θα σου τα έχει πάρει ήδη . Τι δεν κατάλαβες ;;; Αν τολμάς κατέβα απέναντι . Για να σε δούμε ..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.