Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας “Οι Αδέσποτοι Ήρωες”: ¨Κουτάβια πεταμένα σε κλειστή σακούλα” (Φωτογραφίες)

27 Ιουνίου 2021
12:25

Τραγικό αυτό που αντίκρισαν πολίτες σήμερα σε κεντρικό σημείο της πόλης μας. Βρέθηκαν νεογέννητα κουτάβια μέσα σε κλειστή σακούλα και με σκουλήκια πάνω στο σώμα τους. Τα άτομα που τα βρήκαν απευθύνθηκαν στον δήμο. Εσύ που το έκανες τώρα κοιμήσου ήρεμος και εν έτει 2021 μπράβο στα κορίτσια που ενδιαφέρθηκαν και δεν αδιαφόρησαν. ΚΑΝΤΕ ΣΤΕΊΡΩΣΗ ΣΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ.
Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας “Οι Αδέσποτοι Ήρωες”

5 σχόλια

    • Βγες μια βόλτα κοίτα γύρω σου και θα τον ανακαλύψεις. Είναι ο ίδιος ψυχοπαθής που θα πάρει καφέ και μόλις τον πιεί θα πετάξει το πλαστικό κάτω. Είναι ο ίδιος που θα πετάξει το τσιγάρα κάτω μόλις το καπνίσει και αν σβήσει έχει καλός, είναι ο ίδιος που μόλις φάει θα πετάξει τα χαρτιά του κάτω, είναι ο ίδιος που μόλις θέλει κάτι να φύγει από πάνω του ,θα πάει να το πετάξει είτε αυτό είναι έμψυχο είτε άψυχο πλάσμα. Είναι ο ίδιος που μόλις προστατεύσει τον εαυτό του από τον ιό πετάει την μάσκα όπου βρεθεί αδιαφοροντας για τον συνάνθρωπο του Στην πραγματικότητα ο μόνος που θα έπρεπε να πεταχτεί είναι ο ίδιος .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.