kozan.gr: Αυτοψία στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Πτολεμαΐδας και στο ΒΙΟΠΑ πραγματοποίησε ο Αν. Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, με σκοπό την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής – Δηλώσεις Δημάρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά & βουλευτή Κοζάνης Μ. Παπαδόπουλου – “Δεσμευόμαστε ότι άμεσα θα έχουμε τη μελέτη για την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής γραμμής και να ξανασυνδεθεί η Πτολεμαίδα με το Αμύνταιο κι από εκεί με το υπόλοιπο δίκτυο”, ανέφερε ο Αν. Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

27 Ιουνίου 2021
13:04

Αυτοψία στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Πτολεμαΐδας και στο ΒΙΟΠΑ πραγματοποίησε, το πρωί της Κυριακής, ο Αν. Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ με σκοπό την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Εορδαίας ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα. Αισιόδοξος και ο βουλευτής Κοζάνης Μ. Παπαδόπουλος.

16 σχόλια

  • Οι καϊλαριωτες ειναι high class σιγα μην ανεβουν στο σαπιο τρενο για να πανε σαλονικη. Θα ιδρωσουν μεχρι να φτασουν. Καβαλανε τη μερσεντε και πανε οπου θελουν με το εφαπαξ στην τσεπουλα. Το τρενακι ειναι για φτωχικες καταστασεις δηλαδη τη γραμμη που παει ως τωρα.

  • Δημαρχε ασε τα τρενα και κοιτα να δημιουργησεις καμια θεση εργασιας γιατι βλεπω η νεολαια να παιρνει το τρενο με εισητηριο χωρις επιστροφη.

    • Θα δημιουργηθεί μία θέση εργασίας σίγουρα (μπορεί και περισσότερες), γιατί κάποιος πρέπει να τοποθετεί στην ουρά τους επιβάτες, που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν!!!

      • Σιγα μην περναει μετα να ρωτησει αμα θελουν και καφε. ΟΣΕ εισαι φιλε οχι aegean airlines. Το ολο σκηνικο γινεται για σταχτη στα ματια για το κλεισιμο των εργοστασιων. Ειναι το μονο ευκολο να κανουν για να θολωσουν τα ματακια των κατοικων

  • Ουρές στα εκδοτήρια της Πτολεμαΐδας..
    Θα θεσπιστεί ηλεκτρονικό εισιτήριο για να μην υπάρχει συνωστισμός και υπάρχει θέμα Covid….

  • ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ! Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ …ΜΑΡΟΥΛΟΕΙΔΕΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!

    • Και είναι κακό να ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην Πτολεμαΐδα; Ναι σίγουρα όταν σταμάτησε η γραμμή δεν είχε μεγάλη απήχηση ήταν όμως κι άλλες εποχές τότε κι άλλα χρόνια. Όλοι κοίταζαν να το παίζουν high quality και υποτιμουσαν το τρένο και το λεωφορείο (κάποιοι δυστυχώς ακόμη και σήμερα) θεωρώ όμως ότι η τελευταία δεκαετία κρίσης και μη έλλειψης χρημάτων στον κόσμο πλέον τον έκαναν να βλέπει κάποια πράγματα ποιο σωστά. Τουτέστιν αν αυτό γίνει σήμερα και έχει μικρότερο κόστος για να ταξιδέψει κάποιος από την μια πόλη στην άλλη γιατί να μην γίνει; Άλλωστε είναι και κάπου λίγο ντροπή αυτό ολόκληρη Πτολεμαΐδα να μην έχει τρένο τώρα εν έτη 2021 είναι δυνατόν; Εδώ μέχρι και το τελευταίο χωριό έχει που έχει 50 100 κατοίκους…που βρισκόμαστε στο 50; Δεστο λοιπόν ως κάτι θετικό μπας και αυτή η πόλη μπορέσει και ανθρωπιστει λιγάκι.

      • ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΜΥΓΕΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΥΧΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ…

  • μαλλον οι προηγουμενοι ειναι εντελως ασχετοι απο τρενο πτολεμαϊδας. με τη συγκεκριμενη γραμμη πας για βολτα, οχι επειδη βιαζεσαι. και για χαβαλε που λενε, σαν φοιτητης το εκανα σχεδον παντα για θεσσαλονικη, με παρεα απο εδω για βολτα στη θεσ/νικη, εδεσσα. στις διακοπες που φευγαμε ολη η παρεα και ανεβαιναν και τα αλλα παιδια στη διαδρομη. δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα. αν βιαζεσαι ναι, πας με αυτοκινητο. αλλα αν εχεις ωρα ειναι οτι το καλυτερο. να εξασφαλισουν βεβαια οτι θα υπαρχει καθαριοτητα οπως η γραμμη θεσ/νικης-αθηνων γιατι θα ειναι ενα θεμα σημαντικο αυτο. αλλα σαν φοιτητης δεν σε νοιαζει καθολου αυτο
    και επισης ανεβαιναν και αρκετοι ακομα επιβατες μεχρι πτολεμαιδα ή κοζανη (μιλαω περιπου για το 2000-τοτε που το σταματησαν).

    αρα, καλα κανουν και το δρομολογουν παλι και μην κλαιγεστε. ουτε απο την τσεπη σας θα βγει και αν θελετε πατε με το τρενο

    • εσυ εισαι ο εξυπνακιας που αργησες να φανεις και να πεις την ανοησια σου;ελυσες ολα σου τα προβληματα και πας βολτες; ποσοι αραγε σημερα εχουν τη δυνατοτητα να τα ξυνουν και να πανε περαντζαδες με το τρενο που ειναι πιο αργο κι απο το ριπλέι; οι εποχες που ελαχιστοι ειχαν αυτοκινητο και τα λεωφορεια ηταν ακριβα δε θα ξαναρθουν ποτέ ,γι αυτο και ειναι καταδικασμενο το εγχειρημα ,το οποιο μαλλον κρυβει πολλα …μαρουλια απο πισω!

      • μεγαλε εχεις χοντρο προβλημα και πρεπει να το κοιταξεις σε γιατρο. μπορεις να καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις; τί λογος σου πεφτει εσενα ποιος εχει χρονο να κανει βολτες και ποιος οχι; και στην τελικη εσυ θα το πληρωσεις το τρενο; από τη ευρωπη θα ειναι το 90% των κονδυλιων, οπως σε καθε μεγαλο εργο υποδομης.
        και παραπανω ανεφερα συγκεκριμενες ομαδες πληθυσμου οπως οι νεοι και οι φοιτητες, δεν εγραψα για εργαζομενους και επιχειρηματιες (οπως εισαι εσυ φανταζομαι και περιμενεις το τρενο για να μετακινηθεις). εγω υπερθεματισα για ενα αγαθο που το εχουν μεχρι και στο πακισταν και δεν το εχει η πτολεμαιδα και η κοζανη. γιατι περα απο το στενο μυαλο σου στην ευρωπη το τρενο αποτελει το βασικο μεσο με το οποιο ταξιδευουν οι νεοι και οχι μονο. εσυ ουτε για το πακισταν εισαι, αγραμματε και αστοιχειωτε. μια οικογενεια που θελει να παει ενα διαφορετικο ταξιδι, μια διαφορετικη εκδρομη, καταλαβαινεις τί ειναι αυτα; οχι μαλλον. αντε να διαβασεις τωρα κανα f/b για να ενημερωθεις

  • Προφανώς ο Πλακεντάς έχει στο μυαλό του και άλλα πράγματα και όχι μόνο την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού!!!
    Ξέρει αυτός…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.