kozan.gr: Nέα παγκάκια, μοντέρνας σχεδίασης, τοποθετήθηκαν στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών & στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαίδας ενώ λίαν προσεχώς θα τοποθετηθούν κι άλλα σε τοπικές κοινότητες αλλά και σε διάφορα σημεία, κεντρικές οδούς & πεζοδρόμους, εντός της πόλης (Φωτογραφίες)

27 Ιουνίου 2021
15:07

Nέα παγκάκια, μοντέρνας σχεδίασης, τοποθετήθηκαν στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών & στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαίδας ενώ λίαν προσεχώς θα τοποθετηθούν κι άλλα σε τοπικές κοινότητες αλλά και σε διάφορα σημεία, κεντρικές οδούς & πεζοδρόμους, εντός της πόλης

16 σχόλια

  • Μπράβο στον δήμαρχο, είναι ο μόνος που κάνει πράγματα για να καλυτερέψει τη ζωή των πολιτών της Εορδαίας.

  • Καλή προσπάθεια και ωραία τα παγκάκια, αλλά πρέπει να γίνει κάτι στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών να φυτέψουν πλατάνια και γενικά δέντρα που κάνουν σκιά γιατί το μέρος είναι σαν έρημος, έχει πολύ ζέστη το καλοκαίρι. Ποιός θα κάτσει στα παγκάκια? Ακόμα δεν υπάρχει νερό να γίνει καμιά βρύση κανένα συντριβάνι και γενικά, το στοιχείο του νερού, που είναι ανύπαρκτο να έρθει στο προσκήνιο. Τέλος εκείνη η ζαβούζα που έχει γίνει έλος να διαμορφωθεί διαφορετικά.

  • αγαπητε γιαννη μωυσιαδη τα πλατανια ειναι επικινδυνα δεντρα για τον ιστο της πολης που περιλαμβανει και τα παρκα γιατι εκτος του οτι μεγαλωνουν πολυ σε ογκο μπορει με εναν κεραυνο η μια θεομηνια να πεσουν και να αφαιρεσουν ανθρωπινες ζωες,περαν δε τουτου το φθινοπωρο οταν ριχνουν το φυλωμα τους γινετε χαμος,σε τετοια παρκα χρειαζονται χαμηλου υψους δεντρα που να ειναι ευκολα διαχειρησημα

    • Να υποθέσω οι φλαμουριές που υπάρχουν σε όλη την πόλη δεν ρίχνουν τα φύλλα τους τα κρατάνε τον χειμώνα να μην κρυώνουν.Ακόμα δεν φτάνουν μέχρι 30 μέτρα ύψος είναι νανάκια οι δικές μας.

    • Κύριε γεωπονε τα σάπια πεύκα που υπάρχουν στο παλιό πάρκο δεν είναι επικίνδυνα? χρειάζεται ανανέωση των δέντρων στην πόλη μας.αλλα να γίνει μελέτη έτσι ώστε να καλλιεργηθούν τα σωστά δέντρα κ όχι υβρίδια που κάνουν κακο.

  • 280 ευρώ είναι περίπου το κόστος λιανικής για παγκάκια αυτού του τύπου. Ο δήμος που αγόρασε αρκετά παγκάκια υποθέτουμε πέτυχε καλύτερη τιμή. Στη διαύγεια υπάρχει απόφαση 23.560 ευρώ για αγορά παγκακιων εξωτερικού χώρου.
    Οι πολίτες θα πρέπει να τα προσέχουμε και να μην υπάρξουν φαινόμενα βανδαλισμών. Ο δε δήμος να τα συντηρεί κάθε χρόνο.

  • Τελικά η μιζέρια για κάθε τι καλό σε αυτή την πόλη δεν θα εξαλείψει ποτέ. Αντί να υπερασπιστούμε την οποιαδήποτε προσπάθεια προς το καλύτερο για την πόλη μας προσπαθούμε να ρίξουμε λάσπη δεξιά και αριστερά ψάχνοντας δράκους. Κοιτάξτε μερικοί να διδάξετε την παιδία στα παιδιά σας να μην καταστρέφουν ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ο εκάστοτε Δήμαρχος και αφήστε τις πολιτικές κόντρες, γιατί το μόνο που κατάφερνε είναι να είστε το τραγικοί.

  • οτι γινεται για την πολη μας ειναι καλοδεχούμενο.Γιατι να ζηλευουμε τις αλλες πολεις και οχι οι αλλοι την δικη μας.Φτανει πια οι μεν και οι δε,ολοι μαζι για κάτι καλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.