Έφυγε σήμερα από την ζωή, σε ηλικία 42 ετών, ο Eπίκουρος Kαθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Κώττας – Το μήνυμα του αντιδημάρχου τεχνικών έργων του Δήμου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη

27 Ιουνίου 2021
17:53

Έφυγε σήμερα από την ζωή, σε ηλικία 42 ετών, ο Eπίκουρος Kαθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Κώττας. Σε μήνυμά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Γρεβενών, Χρήστος Τριγώνης, γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: Τρία χρόνια πριν, με τις δικές σου μελέτες, εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ολοκληρώναμε την υποβολή των προτάσεων στο ΕΣΠΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση όλων των σχολείων και του Δημαρχείου του Δήμος Γρεβενών- Municipality of Grevena. Σήμερα τα έργα σου εκτελούνται αλλά μας άφησες νωρίς, να τα τελειώσουμε μόνοι μας. Είχαμε πολλά ακόμη να κάνουμε στο δρόμο που μας άνοιξες. Δεν θα σταματήσουμε. Και ελπίζω από εκεί ψηλά που θα μας βλέπεις να σου αρέσουν. Καλό παράδεισο αγαπητέ και τίμιε συνεργάτη Θόδωρε. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου”.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.