Διήμερη επίσκεψη Καλαφάτη στη Δυτική Μακεδονία

27 Ιουνίου 2021
21:54
Κανένα σχόλιο

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει 28 και 29 Ιουνίου 2021, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει ως εξής:

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

13:30 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλο στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

15:00 Συνάντηση με το Δ.Σ του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης στο κτήριο του Συνεταιρισμού στην Τοπική Κοινότητα Κρόκου.

17:00 Διαδοχικές συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας στο κτήριο της  Περιφέρειας.

19:30 Σύσκεψη με τους Προέδρους Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας στο κτήριο της Περιφέρειας.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

09:00 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο».

11:00 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών  και Εορδαίας, κ.κ. Θεόκλητο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

11:45 Επίσκεψη στο Μεθοριακό Σταθμό Νίκης.

13:15 Επίσκεψη στο Μεθοριακό Σταθμό Κρυσταλλοπηγής.

14:00 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

14:45 Συνάντηση με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνικής Γούνας.

18:15 Συνάντηση με το Δ.Σ. Συλλόγου Μανιταρόφιλων στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα επισκεφθεί, ακόμη, επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες έχουν ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα τα οποία διαχειρίζεται η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Πηγή typosthes.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.