Σ.Υπ.ΟΤΑ Ν. Κοζάνης: Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλες/όλους τους συναδέλφους στις Κοινωνικές Δομές των Δήμων Βελβεντού, Βοΐου, Κοζάνης και Σερβίων

28 Ιουνίου 2021
11:43

Ο Σ.Υπ.ΟΤΑ Ν. Κοζάνης υιοθετεί πλήρως το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕ- ΟΤΑ της 26.06.2021 και εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση του στις/στους συναδέλφους των κοινωνικών δομών των Δήμων Βελβεντού, Βοίου, Κοζάνης και Σερβίων.Το δελτίο τύπου της ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι το εξής:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων που διεκδικούν το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία και εκφράζει την στήριξή της στους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών-Υπηρεσιών των Δήμων, οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εργασιακή τους «ομηρία».

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλύπτει συνδικαλιστικά τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών-Υπηρεσιών των Δήμων που αποφάσισαν αγωνιστικές κινητοποιήσεις για το προσεχές διάστημα σύμφωνα με κοινή επιστολή που υπογράφουν οι: Σύλλογος Εργαζομένων Κ.Η.Φ.Η. Ελλάδος, Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π.-ΜεΑ, Σύλλογος Εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας (Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ.) και Σωματείο Εργαζομένων σε Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ο.Τ.Α. Κρήτης.

Αποτελεί πάγιο κοινό αίτημα η αναγνώριση της κάλυψης πάγιων και διαρκών αναγκών και η μετατροπή των συμβάσεων τους σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.), με σκοπό να σταματήσει να διαιωνίζεται η χρόνια εργασιακή τους «ομηρία».

Το Δ.Σ. Σ.Υπ.ΟΤΑ Ν. Κοζάνης

2 σχόλια

  • Kαι γιατι μονο στις δομες των Δημων, ολοι οι Ελληνες να μονιμοποιηθουν ΤΩΡΑ, αλλωστε δεν εχουν μεινει και πολλοι εκτος δημοσιου πλεον. Να ολοκληρωθει η πορεια προς τον Σοσιαλισμο!. VENCEREMOS

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.