Καλλιόπη Βέττα: «Όχι στην δημιουργία ΧΥΤΑΜ στη ΜΑΒΕ – Παρακολούθηση της συναυλίας του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων και περιοδεία στην λαϊκή αγορά της περιοχής»

28 Ιουνίου 2021
14:43

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα παρευρέθηκε στην χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑΜ στις εγκαταστάσεις της πρώην ΜΑΒΕ στο Ζιδάνι.

Στις συζητήσεις που έγιναν με τους παριστάμενους, διατρανώθηκε η κοινή πίστη ότι η δημιουργία ΧΥΤΑΜ – ελλείψει κοινωνικής συναίνεσης και επιστημονικής τεκμηρίωσης για την περιβαλλοντική ασφάλεια ενός τέτοιου μέτρου- αποτελεί νάρκη για την ευρύτερη περιοχή και πρέπει να σταματήσει άμεσα ο σχεδιασμός για την συγκεκριμένη χωροθέτηση.

Η κ. Βέττα ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη κοινοβουλευτική δραστηριότητα που έχει αναλάβει αναφορικά με το ζήτημα και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους, ζητώντας, παράλληλα, να είναι σε επαγρύπνηση για την αποτροπή του σχεδίου δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στην περιοχή.

Παράλληλα, χθες το βράδυ η κ. Βέττα παρευρέθηκε στο Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων όπου παρακολούθησε την καλοκαιρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου, θαυμάζοντας την δεξιοτεχνία, την αφοσίωση και την ικανότητα των νεαρών μουσικών και των δασκάλων τους.

Τέλος, σήμερα το πρωί περιόδευσε στην λαϊκή αγορά των Σερβίων, όπου μίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές για ζητήματα της τοπικής, αλλά και γενικής επικαιρότητας.

 

11 σχόλια

  • Βγάλτε ρε το “αντί” και κάντε το οχι γιατί όλα τα μετράτε κομματικά δεν ήμαστε όλοι ανταρσία και αναρχικοί και εμείς δεν θέλουμε χυταμ φτάνει με τους κοματικους σας διαχωρισμους ευτυχώς βετουλα δεν έπεσε σε αυτό το παιχνίδι το κατάλαβε

    • Έχεις μείνει λίγο πίσω
      Γύρνα την κασέτα στο σήμερα…
      Κατάργηση υποχρεωτικοτητας της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους με εντολή Κούλη.
      Πάμε παρακάτω προχωράμε…

  • Ο κύριος δήμαρχος Σερβίων είναι πολύ κατά του χυταμ; Επειδή στηρίχθηκε από εσάς ρωτάω ενώ είναι γνωστό ότι ο ίδιος τον πρότεινε στους Γεωργιάδη και χατζηδακη απο μόνος του χωρίς απόφαση της τοπικής κοινωνίας και του συμβουλιου

  • Για το μάτι και την μάντρα δεν έκανε διαματριριες η βετουλα… Αλλα τι να πει όλα κομμάτικα ακόμη και αυτος ο τύπος με την κοτσίδα και τα γυαλιά πιον νομίζει ότι κοροϊδεύει

    • Ενώ οι δικοί σας οι ανύπαρκτοι σταθικες μιχαλακηδες και βικουλες ξεπατωθηκαν να κάνουν αγώνες για το Μάτι και την Μάνδρα

      Δεν ξεχνάμε την προπαγάνδα της ΝΔ στα θύματα για να βγει κυβέρνηση.

  • Φενεται οτι το κοζαν δεν βρίσκει κάτι μεμπτό στην ομιλία σου ακόμη και στον τίτλο που έβαλες έπρεπε να σε κόψει όπως κόβει όλα τα σχόλια μου δίχως να βρίζω δυστυχώς αυτοί είστε να σου θυμίσω Το 2014-2015 έκαναν σημαία την αύξηση του βασικού στα 751. Μια αύξηση που δεν έκαναν ποτέ 4,5 χρόνια.

    Τώρα πλειοδοτούν στα 800. Σου λέει βρέθηκαν κορόιδα τότε και μας πίστεψαν, γιατί όχι και τώρα;

  • «Λαδώνει/εξαργυρώνει/δωροδοκεί του νέους» είναι η ζαλισμένη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για το Freedom_pass. Του ίδιου ΣΥΡΙΖΑ που έκανε καριέρα δίνοντας ελεημοσύνη με επιδόματα πείνας και χιλιάδες θέσεις συμβασιούχων στο δημόσιο αμειβόμενες με κουπόνι 300€.
    Ενω ο αρχιψευταρος στο μάτι έλεγε και να σε δώσω 1500 ευρώ τι να τα κάνεις θα τα φας..θα κάνω νοσοκομεία είδες κανένα νοσοκομείο επί συριζα; καλά δεν κατάλαβες ότι είναι απατεώνες διθεν αριστερά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.