kozan.gr: Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: Συνεχιζόμενη λειτουργία μπεκ ποτίσματος στην είσοδο της πόλης με αποτέλεσμα να χαραμίζεται αλόγιστα νερό αλλά και το οδόστρωμα να είναι διαρκώς βρεγμένο με κίνδυνο ολισθηρότητας για τα διερχόμενα μηχανάκια

28 Ιουνίου 2021
19:35

Συνεχιζόμενη λειτουργία μπεκ ποτίσματος στην είσοδο της Κοζάνης με αποτέλεσμα να χαραμίζεται αλόγιστα νερό αλλά και το οδόστρωμα να είναι διαρκώς βρεγμένο με κίνδυνο ολισθηρότητας για τα διερχόμενα μηχανάκια. Aς τα κλείσει κάποιος επιτέλους και να τα βάλουν να λειτουργούν συγκεκριμένες ώρες.

9 σχόλια

  • Η Κοζάνη είναι αφιλόξενη πόλη για τα δίκυκλα. Πέραν του γεγονότος ότι δεν βοηθάνε οι καιρικές συνθήκες με τον παρατεταμένο χειμώνα, το οδόστρωμα στον αστικό ιστό, οι κακοτεχνίες και η σήμανση τεχνικών έργων την καθιστούν άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια του αναβάτη.

    • Συμφωνώ απόλυτα… μια βόλτα στους δρόμους της πόλης μ’ ένα σκούτερ αρκεί για να φανεί το πρόβλημα…

  • Και στο πάρκο του Αγίου Δημήτριου στις δύο Βρύσες που υπάρχουν έχουν συνδέσει λάστιχα από το αναψυκτήριο και τρέχουν με τις ώρες.φυσικα χωρίς χρέωση όταν εμείς το χρυσοπληρωνουμε .και φυσικά στο υπόλοιπο πάρκο το χόρτο είναι σε άθλια κατάσταση.κ.Κυτιδη γιατί δεν παρεμβαίνετε ; Γιατί αυτή η σπατάλη; Περιμένω μια απάντηση.

  • ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΡΥΣΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

  • Πέρασα το πρωί και μου ήρθε το νερό στα μούτρα,είχα ανοιχτό παράθυρο….Παραλίγο να τρακαρω οι άνθρωποι είναι απιθανοι

  • Λαζου τα βλεπς τα χάλιας
    Από το σημείο κάθε μέρα περνάνε πάνω από 100 υπάλληλοι του δήμου δεν ενδιαφέρετε κανείς να ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.