Παρελήφθησαν και τέθηκαν σε λειτουργία ύστερα από Δημόσιο Διαγωνισμό, 11 ηλεκτροκίνητα ρυθμιζόμενες κλίνες και 1 ηλεκτροκαρδιογράφος για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν. Κοζάνης

29 Ιουνίου 2021
12:41

Παρελήφθησαν και τέθηκαν σε λειτουργία ύστερα από Δημόσιο Διαγωνισμό, έντεκα (11) ηλεκτροκίνητα ρυθμιζόμενες κλίνες και ένας (1) ηλεκτροκαρδιογράφος για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν. Κοζάνης και αναμένεται σε λίγες ημέρες η ολοκλήρωση της προμήθειας των μηχανημάτων αιμοκάθαρσης. Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας επισκέφθηκε σήμερα τη Μ.Τ.Ν. καθώς οι κλίνες και ο εξοπλισμός που τις συνοδεύει είναι προσφορά από τον Δήμο Κοζάνης, και προέρχονται από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης του Δήμου. Η Διοίκηση εκ μέρους όλου του Νοσoκομείου αλλά και των αιμοκαθαρόμενων συμπολιτών μας ευχαριστούν την Δημοτική αρχή της πόλης μας για την ευαισθησία που διαχρονικά επιδεικνύει για τους πολίτες της περιοχής μας, μέσω της ενίσχυσης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

2 σχόλια

  • Ο αγαπητός Κύριος δήμαρχος καμαρώνει σε αποτέλεσμα από έργο που είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Σε αυτό γιατί δεν γίνεται καμία αναφορά; Κάτι που να έχει προσφέρει η τωρινή δημοτική αρχή στο νοσοκομείο υπάρχει να δούμε;8.30μμ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.