Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο “COFFEE DIPLOMA” από το ΙΕΚ VOLTEROS σε αποκλειστική συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες καφέ στον κόσμο

29 Ιουνίου 2021
13:56
Κανένα σχόλιο
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεξάγεται στο School bar-show room της PCS ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.  στην πόλη της Καστοριάς, αντιπρόσωποι του JACOBS ESPRESSO, SELEZIONE ,LA MELOISE και  συνεργάτες της εταιρείας J.D.E. με πιστοποιημένους εκπαιδευτές sca-coffee-diploma, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας των καταρτιζόμενων, στον πιο υπερσύγχρονο χώρο της Βόρειας Ελλάδας!
Στο School bar-show room της PCS ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.  στην πόλη της Καστοριάς πραγματοποιούνται παρουσιάσεις, γευσιγνωσίες και η θεωρία των προγραμματισμένων σεμιναρίων, η αίθουσα όμως αυτή αποτελεί και ένα χώρο συναντήσεων, συζητήσεων και ταυτόχρονα έναν χώρο που φιλοξενεί την δημιουργική σκέψη.
Το School bar-show room είναι ο χώρος πρακτικής εξάσκησης για τα προγραμματισμένα σεμινάρια, καθώς υπάρχει πλήρης εξοπλισμός για όλες τις θεματολογίες, αποτελεί όμως και χώρο γευστικών δοκιμών. Το School bar-show ένα πλήρες εξοπλισμένο και σύγχρονο lab για την ανάλυση, τον ποιοτικό έλεγχο, την έρευνα & ανάπτυξη του καφέ, ενώ ταυτόχρονα φιλοξενεί εξειδικευμένα μαθήματα και παρουσιάσεις.

Μέσα από τις δράσεις και την εκπαίδευση πάνω στις διάφορες πτυχές της γνώσης του καφέ από καταξιωμένους εισηγητές του παγκόσμιου coffee community, τo Πιστοποιημένο Σεμινάριο COFFEE DIPLOMA από το ΙΕΚ VOLTEROS αποτελεί  ιδανικό κίνητρο αφιερωμένο στην αναζήτηση του “Καλού καφέ”

 

Το ΙΕΚ VOLTEROS ευχαριστεί θερμά την εταιρία PCS ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. καθώς και όλους τους συμμετέχοντες με την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα εγχείρημα, παρέχοντας γνώσεις, τεχνογνωσία και συνδράμοντας στην ανάπτυξη ποιότητας των υπηρεσιών εστίασης στην αγορά.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
2) Καλέστε στο 6982 097 664 – 24610 28197, Δευτέρα ως Κυριακή 09:00-21:00.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κάρμαλης Ευθύμης

web: www.iekvolteros.gr – e-mail: [email protected]

         

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.