Με επιτυχία η περιβαλλοντική πρωτοβουλία της kIEFER στη Κοζάνη 

29 Ιουνίου 2021
14:24

 

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2021-Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 η πρωτοβουλία της kIEFER σε συνεργασία με τις «Κοζανίτισσες Μαμάδες» για τον καθαρισμό του δάσος στο Υπαίθριο Θεατράκι και σε ολόκληρο το αλσύλλιο προς τον Άγιο Νικάνορα.  

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, η kIEFER επέλεξε μια δημιουργική δράση στη Κοζάνη, στέλνοντας για μια ακόμη φορά το μήνυμα πως «Δημιουργούμε Ενέργεια» με σεβασμό στο περιβάλλον και τους πολίτες.  

Το δικό τους «στίγμα» στην εκδήλωση έδωσαν οι «μικροί μας φίλοι», καθώς δεκάδες μαθητές του δημοτικού συμμετείχαν στα διάφορα διαδραστικά παιχνίδια με τον animater, ενώ υπήρξε και face painting.  

Με καλύτερους όρους πλέον, το δάσος στο Υπαίθριο Θεατράκι και ολόκληρο το αλσύλλιο προς τον Άγιο Νικάνορα, μπορούν να φιλοξενήσουν «μικρούς» και «μεγάλους» καθώς, με την πρωτοβουλία της kIEFER συγκεντρώθηκαν περί τις 40 σακούλες των 60 λίτρων σκουπίδια, κυρίως πλαστικά και συσκευασίες.  

Με προσανατολισμό και ανησυχία στην ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης στους «μικρούς μας φίλους», η kIEFER «επιβράβευσε» τους μαθητές με οικολογικές τσάντες, μπλούζες, καπέλα και φουρφούρια.  

Με μακρόχρονη παρουσία στην περιοχή της Κοζάνης, η kIEFER επιλέγει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δράσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών και ταυτόχρονα «υπηρετούν» την στρατηγική δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος.  

Η kIEFER αποτελεί μια από τις επιτυχημένες, οργανωμένες αλλά και τις πιο δραστήριες ελληνικές εταιρείες στο ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας, έχοντας στο ενεργητικό της την ανάπτυξη και κατασκευή έργων μεγάλης ισχύος. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την κατασκευή, το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και τη συντήρηση ενεργειακών συστημάτων.  

 

 

8 σχόλια

    • Και μετά από λίγες μέρες ξαναγέμιζε το μέρος σκουπίδια, γι’αυτό τέτοιες δράσεις με μικρά παιδιά καλό είναι να επαναλαμβάνονται για να αποκτούν οι νέες γενιές περιβαλλοντική συνείδηση.

  • Δηλαδή ο κόσμος περιμένει από την Κιεφερ και κάθε Κιεφερ να ευαισθητοποιηθει για το περιβάλλον και να μαζέψει σκουπίδια από τα πάρκα;
    Δηλαδή με 10 σακούλες, ένα κουτί γάντια και διαφημιστικά μπλουζάκια που δώριζουν κανουν το χρέος τους προς το περιβάλλον; Ενώ την ίδια στιγμή καταστρέφουν δημόσιες δασικές και χορτολιβαδικες εκτάσεις, τις οποίες παραχωρει το δημόσιο για να βάλουν φωτοβολταϊκά..

    • Δέκα σακούλες είναι η αρχή για να παραδειγματιστούν τα μικρά παιδιά στο να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση. Σε πόσα σχολεία έχετε δει να γίνονται τέτοιες δράσεις; Χίλιες φορές καθαρή ενέργεια από τον ήλιο με φωτοβολταϊκά παρά καρκινογόνο λιγνίτη! Ευτυχώς ήρθε η Kiefer και βλέπουμε νέες επενδύσεις και ανάπτυξη στον τόπο με θέσεις εργασίας και εισοδήματα.

      • Σε ιατρικά συνέδρια έχει παρουσιαστεί κατ επανάληψη πως οι πρώτοι νομοί στην Ελλάδα σε καρκίνο είναι κατά σειρά Δράμα, Κιλκίς, Καρδίτσα και Γρεβενά. Κανένας απ’ αυτούς τους νομούς δεν έχει λιγνίτη. Έχει όμως Τσερνομπίλ, γεωργικά φάρμακα, μετανάστες που παλινόστησαν, κάπνισμα, κλπ. Στην Ευρώπη πολύ ψηλά σε καρκίνο είναι η Νορβηγία, που είναι όλο υδροηλεκτρικά.

        Σταματήστε επιτέλους να πυροβολείτε την περιοχή μας! Ανόητοι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.