Καλαφάτης από το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: «Την ευγνωμοσύνη μας στους γιατρούς και νοσηλευτές που ήταν στην πρώτη γραμμή του ακήρυχτου πολέμου με την πανδημία»

29 Ιουνίου 2021
17:47

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του στην Δυτική Μακεδονία. Επισκέφθηκε, επίσης, το μεσημέρι, το νοσοκομείο Καστοριάς.

«Επισκέφθηκα το νοσοκομείο «Μποδοσάκειο» για να μεταφέρω στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τη διοίκηση,  τους υπαλλήλους,  στους μαχητές που ήταν -και είναι- στην πρώτη γραμμή του ακήρυχτου πολέμου με την πανδημία, την ευγνωμοσύνη μας. Ξεπέρασαν τις αντοχές τους και έσωσαν συμπολίτες μας που χτυπήθηκαν από τον ιό. Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε», δήλωσε ο κ. Καλαφάτης μετά την επίσκεψή του στο “Μποδοσάκειο”. Επίσης, από το νοσοκομείο Καστοριάς, τόνισε: «Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι το μόνο ασφαλές αντίδοτο κατά της πανδημίας είναι ο εμβολιασμός και θα πρέπει όλοι να παλέψουμε ώστε όσο γίνεται περισσότεροι συμπολίτες μας να εμβολιασθούν».

 

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.