kozan.gr: Πρόεδρος των Καταστημάτων Εστίασης Κοζάνης “Ο Ερμής”, Γιάννης Μπασίνας: “Για άλλη μία φορά να διχάσουν τον κόσμο στους κάλους και τους κακούς. Όχι κύριε Γεωργιάδη δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον κόσμο που έρχεται στο μαγαζί μας αν έχει εμβολιαστεί ή αν έχει κάνει self test”

29 Ιουνίου 2021
20:27

Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που απογοητεύτηκε και μετάνιωσε που βοήθησε να βγει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία. Η ανευθυνότητα και η μεταβίβαση των ευθυνών στους πολίτες ξεπερνά κάθε σκέψη μου. Νομίζω πώς οι συγκεκριμένοι υπουργοί που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις δεν έχουν δουλέψει πότε και δεν ξέρουνε για ένα μαγαζί το πόσο δύσκολο είναι να βγάλει τα προς το ζην. προσπαθούν Για άλλη μία φορά να διχάσουν τον κόσμο στους κάλους και τους κακούς. Όχι κύριε Γεωργιάδη δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον κόσμο που έρχεται στο μαγαζί μας αν έχει εμβολιαστεί η αν έχει κάνει self test. Εδώ και ένα χρόνο προσπαθούμε μέσα από τις στάχτες μας να επιβιώσουμε Χωρίς καμία βοήθεια από σας και μόνο με τη βοήθεια των δανείων. Με τέτοιες αποφάσεις Το μόνο που μπορεί να γίνει κύριε Γεωργιάδη και αξιότιμοι κύριοι της Κυβέρνησης είναι να μας οδηγήσετε στο κλείσιμο των επιχειρήσεων μας.

 

53 σχόλια

  • Ρε παιδιά εφόσον έχουμε εμβολιαστεί, τι ακριβώς φοβόμαστε από τους ανεμβολιαστους?? Για ποιον ακριβώς λόγο έχουμε εμβολιαστεί? Επειδή μας το λέει η κυβέρνηση ή επειδή γνωρίζουμε ότι μας παρέχετε ανοσία??
    Τον διχασμό που δημιουργείτε τον βλέπει κανείς??? Ή μάλλον για να το πω καλύτερα, τον διχασμό που προκαλειται….
    Ας δούμε λίγο ιστορικά τι ακολουθεί όταν ο λαός διχάζεται και αφήστε τον κόσμο ήσυχο να επιλέξει ποιο είναι το καλύτερο για τον εαυτό του..

    • Γιατί ο Εμβολιασμένος μπορεί να μη νοσήσει βαρία αλλά πάλι μπορεί να κολλήσει και να μεταδόσει τον ιό. Καλό θα ήταν να ενημερώνεσαι πριν μιλήσεις για διχασμό.

      • Άρα αφού μπορεί να κολλήσει και να μετάδοση και ο εμβολιασμενος..τον ιό..δεν υπάρχει λόγος διαχωρισμού…άντε το Σεπτέμβρη διαβαστερεεε

        • Άντε τώρα, να καταλάβεις με το μυαλό σου ότι μεταδίδοντας ο εμβολιασμένος τον ιό σε έναν ανεμβολίαστο, τον οδηγεί στα θυμαράκια!

      • Πολυ σωστά μπορεί να μεταδώσει αλλά δεν θα νοσησει βαριά! Μόνος σου το είπες!!! Άρα ο εμβολιασμενος τι ακριβώς φοβάται???
        Ο ανεμβολιαστος δεν θα έπρεπε να φοβάται?? Εσύ το είπες!
        Όσο για τον διχασμό, πες μας εσύ που απ’οτι φαίνεται γνωρίζεις καλύτερα. Που βλέπεις να οδηγείται η κατάσταση?

  • Εντάξει Γιάννη. Όλοι μέσα στα μαγαζιά χύμα και τον Σεπτέμβριο πάλι lock down ή μήπως να στείλουμε σε κάθε καφέ ή μπαρ έναν αστυνομικό για να κάνει τους ελέγχους . Γιάννη άσε τις αντιπολιτευτικές κορώνες και κατανόησε ότι οι συνθήκες είναι συνθήκες πολέμου . Υγειονομικού πολέμου .
    Μας έχεις ζαλίσει ενάμιση χρόνο τώρα με την εστίαση λες και είστε ο μόνος κλάδος που έχει πληγεί .

    • Χαλάρωσε και βγάλε το κράνος. Η Δεσκάτη δείχνει το δρόμο. Αντί να αξιοποιήσουμε το καλοκαίρι για να κολήσουμε όσοι δεν νοσήσαμε ακόμα και να την περάσουμε ελαφρά ετοιμαζόμαστε για νέο κλείσιμο….

    • Ψηφοφόρος ΔιαπλοΚΟΥΛΗ κι εσύ ε; 8 μήνες τώρα ο μοναδικός κλάδος που στοχοποιηθηκε άδικα ήταν η εστίαση και εσύ μας λες τώρα αλλα ντ’αλλων. Που ζεις; Στο συννεφάκι του Μητσοτακισμου που τα βλέπει όλα σωστά και τίμια; Αντιπολιτευτική κορώνα είναι το αυτονόητο να μην επιτρέψει ο κλάδος την κοινωνία των δύο ταχυτήτων που πάνε να φτιάξουν οι άριστοι της σφουγγαρίστρας; Άσε μας ρε μεγάλε , εμείς δεν μπαίνουμε σε αυτό το τρυπακι να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και να ζούμε με την προπαγάνδα της τσιρκοκυβερνησης και του κάθε τραγικού δημοσιογραφισκου της λίστας Πέτσα. Ζήστε εσείς έτσι. Πρόβλημα σας.

      • Όχι ζω στο συννεφάκι πρώτη και τελευταία φορά αχρηστερα θα καταργήσουμε το μνημόνιο με ένα νόμο ένα άρθρο ..Άιντε άιντε..

        • Ε δεν περιμέναμε και καλύτερη απάντηση όπως πάντα νιαουρισματα και μπαρουφολογιες γιδοτρολ που αν αύριο ο ψεκασμενος της Πάρνηθας σας πει να περπατάτε στα τέσσερα γιατί θα είναι μικρή η διασπορά θα το κάνετε κι αυτό. Πάντα υπάρχουν οι χρήσιμοι ανόητοι. Καμιά ελπίδα όσο υπάρχουν τέτοια καμμένα μυαλά που υποστηρίζουν τους ακόμα πιο καμμενους νταλε κουαλε είστε , μείνετε με αυτόν αυτός σας αξίζει.

  • Αφου δεν μπορείτε να ελέγξετε με την πρώτη άνοδο των κρουσμάτων να κλείσουν οι μονάδες εστίασης. Φαίνεται δεν έχετε καταλάβει με τί έχουμε μπλέξει και ότι μόνο με την συνεργασία όλων θα απαλλαγούμε απο τον κορονοιό

    • ΣΥΜΦΩΝΟΙ, Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΧΩΡΑ. ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ 100ΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

    • ΑΚΑΛΥΠΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΜΕ 16 ΜΟΝΑΔΕΣ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΣΙΠΡΟΚΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ 4 ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

      • Γύρνα πλευρό να δεις κι άλλα όνειρα θερινής νυκτός μικρέ πανουλη! Ακόμα στο 2019 ζεις εσύ; Φτιάχνεις κοινωνία δύο ταχυτήτων διχαζεις τον κόσμο τον βάζεις να δουλεύει 12ωρα με ρεπό αντί για λεφτά διελυσες την υγεία και την παιδεία τρως φαπες από Τουρκία μεριά είσαι το ρεζιλμπασι της Ευρώπης και περιμένεις επανεκλογή και με 15 μονάδες κιόλας; Αχαχαχαχ άντε καλά μην σου χαλάσουμε το αφήγημα. Δες λίγο Ευαγγελάτο και ΣΚΑΪ να σου πουν ότι είσαι και πλανηταρχης.

        • Ζήτω ο Τζίριζα!!!!..Μήπως αυτό πρέπει να λέμε για να καταλαβαινόμαστε… Πουλάει ελπίδα για ένα εμβόλιο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ακόμα ανακαλυφθεί.. Τρέλα ΑΛΕΞΗ…

        • Γιώργο γιατί αλλάζεις όνομα; ένας είσαι… Αυτά είναι τα ποσοστά σου ότι τέχνασμα και να εφαρμόσεις.

        • Δεν ειναι τιποτα συριζαιε,κρυα ντουζ και το κεφαλι κατω απο την βρυση,και αμεσως θα ξυπνησεις!!! Πιο πιθανο ειναι να παρει το τσαμπιονς λιγκ η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ παρα να ξανακυβερνησει ο τσιπροκιο!!!

  • Μεχρι τον σεπτεμβριο-οκτωβριο υπολογιζετει οτι θα εχει εμβολιαστει το 75% περιπου πληθυσμου,επειδη ομως δεν θα εχει εμβολιαστει ενα 25% περιπου θα κανει κουναντο στο 75%!! Γιατι εγω που εμβολιαστικα να υποστω παλι περιορισμους και λοκνταουν επειδη το 25% δεν γουσταρει να εμβολιστει!! Καθε κατεργαρης στον παγκο του,οποιος θελει ας εχει το καταστημα του μικτο με 50% πληροτητα,δεν του φταιει η κυβερνηση,ο καθε επιχειρηματιας εχει τις επιλογες του!!! Εγω προσωπικα θα πηγαινω σε καταστηματα που επιλεγουν εμβολιασμενους η αυτους που εχουν νοσησει,το ιδιο πιστευω θα κανει και ο περισσοτερος κοσμος!!!!

    • Γιατι ρε φιλε τωρα ποιο ποσοστο κανει κουμαντο στη χωρα ουτε το 30% του συνολικου πληθισμου το θεωρεις δικαιο και αν νομιζεις με αυτους τους χειρισμους αυτης της αθλιας κυβερνησης το ποσοστο του εμβολιασμου ξεπερασει το 55 % εισαι πολυ γελασμενος ….και για να εχουμε καλο ερωτημα στις ποσες δοσεις θα πεις οτι χαλαρωσες μην ξεχασεις και το εμβολιο της γριπης του πνευμονιοκοκου και οτι αλλο σου πουνε οι επιστημονες της τηλεορασης

  • Στο χέρι σας είναι Γιάννη να μην επιτρέψετε αυτό το καραγκιοζιλικι. Ενωθείτε όλοι βγείτε μπροστά και πείτε όχι εμείς δεν θα διαωρισουμε τους πολίτες. Κάνατε που κάνατε το λάθος και τον ψηφίσατε τον μπαρουφα της Πάρνηθας , τώρα τουλάχιστον ελπίζω να καταλάβατε ότι οι τακτικές που ακολουθει σας πάνε μπρος ολοταχώς στο κλείσιμο και τον αφανισμό.
    Λοιπόν αν δεν θέλετε να καταστραφειτε μην το δεχτείτε και βγείτε μπροστά με κινητοποιήσεις δυναμικά. Και σαφώς θα σας στηρίξει η πλειοψηφία του κόσμου.

    • Θα μας εξηγήσεις γιατί ενώ ο παπάς πάει δικαστήριο ο τσιπρας και η κουμουνδουρου πανηγυριζει; τι φωνάζει δηλαδή, ότι υποστηρίζει την παρανομία;

      • Όταν μας εξηγήσεις κι εσύ για ποιο λόγο προσφέρεις προνόμια στον φουρθιωτη τον φυλακισμένο , κι ενώ μπορείς να συλλάβεις τον Παππά της ΧΑ τον αφήνεις έξω να σουλατσαρει και επικαλεισαι νόμους Παρασκευόπουλου που έχει καταργηθεί από το 2017 τότε θα σου απαντήσω κι εγώ.
        Το θέμα μας τώρα όμως είναι ο διχασμός που πάει να κάνει ο συρφετός σου στην κοινωνία και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

  • Ναι δεν εχετε παρει τιποτα.
    Ουτε οι υπαλληλοι σας πληρωνονταν απο το κρατος ουτε τα ενοικια σας τα καλυπτε το κρατος ουτε κατι 40.000 πηραν καποιοι ουτε αλλα επιδοματα ουτε επιστρεπτεα που θα δωσετε πισω το 40%.
    Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να παιρνατε οσα δηλωνατε στην εφορια τα προηγουμενα χρονια.
    Και τωρα παλι δεν θελετε να δουλεψετε ουτε με τους εμβολιασμένους ουτε με τους ανεμβολίαστους με τεστ. Τα θελετε παλι ολα δικα σας. Σιγα ρε παιδια υπάρχουν και αλλοι κλαδοι που εχουν πληγει.
    Κριμα ετσι μαθαν μερικοι.
    Οταν ομως είναι για διεκδικήσεις εθμαστε πρωτοι και καλυτεροι. Ας κοιταξει ο καθενας τι εκανε σε αυτον την κριση που περναμε εκτος απο κριτικη απο τον καναπε του και ποσο δουλεψε πραγματικα και μετα ας κανει τον κριτη των πάντων.

  • Και τι σε κάνει να νομίζεις ότι αν δούμε τα μαγαζιά σας χύμα δε θα πλησιάσουμε ούτε απ’ έξω οι εμβολιασμένοι;

    • Κι εσύ που φοράς τις παροπιδες του διχαστικου Μητσοτάκη ελπίζεις ότι τώρα που εμβολιαστηκες προφανώς
      Θα είσαι έξω χωρίς μάσκα ειδικά από τον Σεπτέμβριο και μετά;
      Πρέπει να είσαι πολύ αφελής αν πιστεύεις κάτι τέτοιο.

        • Απέδειξε το το που ακριβώς είμαι ψεκας λεβεντακο μου
          Είπα ποτέ ότι δεν υπάρχει ιός; Είπα ότι δεν τηρώ τα μέτρα η είμαι κατά της μάσκας; Σου μίλησα μήπως για 5g και θρησκείες;
          Το γεγονός ότι αρνούμαι ένα συγκεκριμένο εμβόλιο το οποίο δεν με έχει πείσει ότι θα με σώσει δεν με κάνει αυτομάτως αρνητη αλλά σκεπτόμενο άνθρωπο και υπεύθυνο. Εντάξει είμαστε τρολακι που θα μας πεις και αρνητές… άντε να πάρεις το 150αρι από τον πραγματικό ψεκασμενο διχαστικό μπαρουφα της Πάρνηθας τώρα.

          • Εσυ και όλοι οι ανεμβολιαστοί δεν πρέπει να μιλάτε για τον COVID , γιατί το μοναδικό όπλο που έχουμε για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας είναι το εμβόλιο και εσείς το αρνήστε ο καθένας για τους δικού του λόγους . Εσυ σίγουρα γιατι πιστεύεις ότι μέσα από συνθήκες μη κανονικότητας μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στην εξουσία .Και σταματά να βρίζεις όλο τον κόσμο που διαφωνεί μαζί σου.

      • Στις αρχές του 2016 θα βγούμε από τα capitals controls..
        Στις αρχές του 2017 θα ξεκινήσει το έργο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ..

        Αχ Γιώργη.. άνοιξε τα ματάκια σου και κοίταξε με προσοχή το ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις περιπέτειες που περάσαμε όλοι.

        • Ναι ναι πολλές περιπέτειες πέρασες από τον κακό τον ΣΥΡΙΖΑ που σε ξανακανε μάγκα κι από 250 ευρώ εθνική σύνταξη και μισθό παίρνεις σήμερα 500αρια και 600αρια για να μην μιλήσω και για άλλους που πιάνουν και χιλιαρια…σου άφησε λεφτά στον κουμπαρά όταν ο συρφετός της Κούλας σήμερα τότε χρεοκόπησε το κράτος και δεν άφησε όχι σεντ αλλά ούτε χαρτοπετσέτα σε έβγαλε από το αναγκαστικό μνημόνιο που υπέγραψε για 2 χρόνια και τσιμπαγες μερίσματα αβερτα , τρομερές περιπέτειες ο ΣΥΡΙΖΑ σου προκάλεσε ναι αλίμονο αχαχαχαχ… άντε μείνε με τα 12ωρα και τα ρεπό του χατζηλαλακη και όταν είναι να πας για κάνα καφέ να δείχνεις και αστυνομική ταυτότητα.

          • Τι λεφτά άφησε ο Τσίπρας που αύξησε 100 δις το χρέος με τις βλακείες του; Μάλλον ξεχνάς που πετούσε ληγμένα χημικά και έριχνε ξύλο στα γεροντάκια που διαμαρτύρονταν για τις συντάξεις!

          • Σε περίπτωση που δεν το έχετε ενημερωθεί, δεν υπάρχουν δύο κόμματα στη βουλή ξέρετε. Δεν είναι ή ο ένας ή ο άλλος.

            Αυτός ο δικομματισμός ο αιώνιος…

  • Διαβασα ολα τα σχολια σας,να σας δωσω μια πιπιλα καλυτερα?
    Ποσο χρονων ειστε?
    Αγραμματοι δικηγοροι ολοι ντροπη σας.
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    αν δεν σας αρεσει το μετρο που θελουν να εφαρμοσουν υπαρχουν κατα ευρωπαικα δικαστηρια,αλλα ολοι ειστε μονο για το θεαθηναι σε οποια θεση και να ειστε…ΝΤΡΟΠΗ…

    • Ναι, περίμενε να βρείς το δίκιο σου στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, όπως το βρήκε ο Οτσαλάν μετά θάνατον…

  • Πρόεδρε βάλε μια φωτογραφία του Βελουχιώτη και θα φύγει ο κορονοϊός από όλους. Επίσης αγιασμό τρεις φορές τη μέρα και θυμιατό για τους ψεκασμένους κι όλα οκ.

  • Δίκιο έχεις αλλά να μας πεις όμως γιατί ψήφισες ΝΔ. Τι κακό σου εκανε η προηγούμενη κυβέρνηση και συνέβαλες με την ψήφο σου στην ανοδο στην εξουσία της παράταξης που μας έβαλε στα μνημόνια και ως τώρα αποδεικνύεται ότι είναι η πιο άχρηστη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο, από την μεταπολίτευση και μετα….

    • Στα μνημόνια μας έβαλε ο “Λεφτά Υπάρχουν” ΓΑΠ, αφού 1 χρόνο κωλυσιέργησε να πάρει μέτρα αποφυγής του ΔΝΤ. Όσο για την πιό άχρηστη κυβέρνηση, δε θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν την είχαμε τώρα…. ακόμα αντηχούν τα νταούλια και ανεμίζουν τα σκισμένα μνημόνια στις Βρυξέλλες….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.