kozan.gr: Ν. Μπουκουβάλας: “Μια ακόμη πολιτική γκάφα εξερράγη στο κενό σήμερα, όπως και τόσες άλλες, αφήνοντας τους σχεδιαστές της με άδεια χέρια και τεντωμένα νεύρα”

30 Ιουνίου 2021
10:04

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων σχολιάζοντας την ανάρτηση του Δημάρχου Χ. Ελευθερίου περί δικαίωσης για τ’ ότι έλαβε τέλος μια ποινική διαδικασία που εκκρεμούσε εις βάρος του δεύτερου μετά από μήνυση του Β. Κωνσταντόπουλου (διαβάστε εδώ σχετικά) έγραψε:Όταν η μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Σερβίων προέβη σε μια ακατονόμαστη πράξη εναντίον του Δημάρχου μας έξι (6 ) – αλήθεια – μόλις ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του . Μια ακόμη πολιτική γκάφα εξερράγη στο κενό σήμερα , όπως και τόσες άλλες , αφήνοντας τους σχεδιαστές της με άδεια χέρια και τεντωμένα νεύρα”.

 

 

 

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.