Καστοριά: Πυρκαγιά κατέστρεψε κτηνοτροφική μονάδα (Φωτογραφίες)

30 Ιουνίου 2021
13:44
Κανένα σχόλιο

Πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατέστρεψε ολοσχερώς κτηνοτροφική μονάδα στο Σιδηροχώρι Καστοριάς, ενώ έκαψε 50 νεαρά ζώα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στη μονάδα.

Ο κτηνοτρόφος, το πρωί της Τρίτης 29 Ιουνίου και ενώ βρισκόταν σε βοσκοτόπι με το κοπάδι του, ειδοποιήθηκε από περίοικους για τη φωτιά και έσπευσε στο σημείο, στο οποίο έφτασαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όμως δεν πρόλαβαν την καταστροφή.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Καστοριάς “Μακεδνός” με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του να συνεισφέρουν “έστω και με ένα συμβολικό ποσό  από το υστέρημα τους, ώστε να σωθεί και να ανακατασκευαστεί η κτηνοτροφική μονάδα”.

Ο “Μακεδνός” αναφέρει ότι “το κράτος και ο ΕΛΓΑ δεν αποζημιώνουν πυρκαγιά, εκτός και αν προκληθεί από κεραυνό” και για τον λόγο αυτό ο σύλλογος κρίνει απαραίτητο να βοηθήσει όσο και όπως μπορεί “συνεισφέροντας όλο το διαθέσιμο ταμείο που έχει μέχρι στιγμής”.

ΕΡΤ

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.