juwi Hellas: Αναπτύσσει περαιτέρω το portfolio της, μετά το mega φωτοβολταϊκό των 204MW στην Κοζάνη

1 Ιουλίου 2021
03:00
Κανένα σχόλιο

Η juwi Hellas είναι η μοναδική πολυεθνική εταιρεία στον χώρο των Φ/Β, που έχει αδιάλειπτη παρουσία στην Ελληνική αγορά για σχεδόν 15 χρόνια. Κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού η juwi απέδειξε την προσήλωση αλλά και την προσαρμοστικότητα της στην ευμετάβλητη Ελληνική αγορά ΑΠΕ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Μετά την πολυετή παρουσία της ως μια από τις ηγέτιδες εταιρείες EPC, συνέχισε με την επιτυχή συμμετοχή της στον πρώτο πιλοτικό διαγωνισμό της ΡΑΕ το 2016, ενώ τράβηξε τα μάτια της παγκόσμιας αγοράς με την μεγάλη επιτυχία στον διαγωνισμό του 2019 με το εξωπραγματικό για τα Ελληνικά δεδομένα Φ/Β έργο των 204 MWp στην Κοζάνη.

Ταυτόχρονα η juwi Hellas θέλοντας να αναπτύξει περεταίρω το portfolio της με utility scale Φ/Β έργα, είναι σε επαφές με developers της αγοράς προκειμένου να αξιολογήσει τις πιθανότητες υλοποίησης των μεγάλων έργων που απέκτησαν πρόσφατα βεβαιώσεις παραγωγού.

Στο πλαίσιο αυτό η juwi Hellas είναι πάντα διαθέσιμη να διερευνήσει πιθανή συνεργασία  με developers που έχουν αναπτύξει τέτοιου είδους έργα και τους καλεί να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία αποστέλλοντας email στο [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.