Εορδαία – Π. Κάλφας για τα νέα μέτρα για την εστίαση: «Θα διχάσουμε τον κόσμο»

1 Ιουλίου 2021
10:49

Πολλά προβλήματα θα δημιουργήσει στις επιχειρήσεις εστίασης και συναφών επαγγελμάτων το μοντέλο, σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, χρήσης των εσωτερικών χώρων από τις 15 Ιουλίου, αποφαίνεται ο Πρόεδρος του Σωματείου Χώρων Διασκέδασης και Εστίασης
Εορδαίας «Πτολεμαίος», Παναγιώτης Κάλφας, τονίζοντας ότι θα «διχάσουμε τον κόσμο». Κι αυτό γιατί δε «θα μπορούμε να διαχωρίσουμε τις παρέες, θα πρέπει να προσλάβουμε ένα άτομο για να κάνει τους ελέγχους και άρα κόστος για το κατάστημα, ή να βάλουμε έναν Αστυνόμο στην είσοδο. Θέλει καθαρή σκέψη, βελτίωση, ούτως η άλλως δουλεύουμε με αποστάσεις μέσα στο κατάστημα. Παροτρύνω το προσωπικό να εμβολιαστεί ενώ γίνονται κανονικά τα self-test».

Αναφερόμενος στις επιστρεπτέες προκαταβολές λέει χαρακτηριστικά πως «το ‘λίπος’ έχει τελειώσει» και ορισμένοι που επρόκειτο να πάρουν χρήματα είτε από τα προγράμματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είτε από το ΕΣΠΑ του 7% δεν πήραν τίποτε, οι
προμηθευτές πιέζουν και κόβουν την πίστωση στους πελάτες τους -«τώρα άρχισε να φαίνεται η κρίση στα καταστήματα»- ενώ όσοι κατάφεραν να εισπράξουν κάποια ποσά, «μακάρι να τα πληρώσουν».

Ο κ. Κάλφας επισημαίνει ότι υπάρχουν συνάδελφοι του που δεν έχουν ανοίξει τις επιχειρήσεις τους επειδή δε διαθέτουν εξωτερικούς χώρους και δεν έχουν λάβει καμία οικονομική ενίσχυση.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

18 σχόλια

  • δεν ξερω τι κανουν στην αθηνα στη θεσσαλονικη και στις παραλιες,αν εδω κανετε κι εσεις τις αθλιοτητες του μητσοτακη ,δε θα μας ξαναδειτε στα μαγαζια σας! η τρομοκρατια και η αθλιοτητα δε θα περασει!

    • Σε κούρασαν τα μέτρα εεε; Φαντάσου να τηρούσες και κανένα… Τράβα ρε φίλε πάρα πέρα και έχει και ζέστη… Σας βαρεθήκαμε κι αυτούς κι εσάς.

    • Μπορείς να μας πεις την πρόταση σου για το πως πρέπει να λειτουργήσουν τα μαγαζιά σε κλειστούς χώρους ,χωρίς να υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της νόσου ?Αν είναι καλή να την υιοθετήσει η κυβέρνηση και να μην χρειαστεί να διχαστεί ο κόσμος όπως είχε συμβεί με το δημοψήφισμα Τσίπρα

  • Σύσταση του Π.Ο.Υ. είναι η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων σε κλειστούς χώρους από όλους (εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους). Το Ισραήλ επαναφέρει τη χρήση μάσκας και την τήρηση αποστάσεων σε κλειστούς χώρους από όλους. Κι εμείς σκαρφιζόμαστε συστήματα ελέγχου και ξοδεύουμε οικονομικούς πόρους για να μπούνε οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους χωρίς μάσκα μέσα στο κατακαλόκαιρο. Τι σόι προνόμιο είναι τούτο;

    • Το ποτό θα το πίνεις μαζί με την μάσκα ? Το φαγητό θα το τρως μαζί με την μάσκα ?
      Αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες και πάτε να εμβολιαστείτε γιατί διαφορετικά μέσα πάλι από Ολτωμβριο.

  • Πολύ απλά μην δηλώσετε τα μαγαζιά σας σε καμία κατηγορία κύριε Κάλφα και δεχτείτε όλους τους πολίτες εύκολα και όμορφα.
    Η πλειοψηφία των πολιτών άλλωστε είναι κατά του διχασμού. Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο κόσμος θα σας στηρίξει και το ξέρετε καλά αυτό όπως σας στήριζε τόσα χρόνια!

    • Πως φαινεται οτι εχεις προτυπο τον πολακη!!! Δεν πειραζει καθε φορα που θα πηγαινεις για καφε θα σταζεις και 40 ευρω για ενα μοριακο τεστ μαγκα μου!!!! Θα στα πληρωνει ο πολακης? Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

      • Τι θα κάνω; Αχαχαχαχ φιλάκια Φουρθιώτηδες ζήστε το μύθο σας γιατί θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος
        Αν θες σου στέλνω και φωτογραφία από τον εσωτερικό χώρο που θα είμαι μετά τις 15 του μήνα

        • Την περιμενο με αγωνια την φωτο,α και που εισαι μαζευε απο τωρα τα 40αρια γιατι θα σου χρειαστουν σε λιγο,δεν θα προλαβαινεις τα ραπιντ τεστ,αχαχαχαχαχαχα!!!!

        • Σε παρακαλώ μην το κανείς γιατί αν κρίνω από αυτά που γράφεις είσαι σίγουρα χάλια στην εξωτερική εμφάνιση και θα μας χαλάσεις . Please μην το κανείς , δεν θέλουμε φωτό σου.

  • Τα ψεματα τελειωσαν ο καθενας κανει τις επιλογες του και εχει τις αναλογες συνεπειες!!! Οσοι εμβολιαστηκαν θα ζουν πιο κοντα στην κανονικοτητα,οσοι δεν εμβολιαστηκαν θα εχουν πολλους περιορισμους !!! Οπως ελεγε και ο τσιπροκιο ηταν δικαιο και εγινε πραξη!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.