Γ. Αδαμίδης για ΓΣΕΕ: “O Παναγόπουλος πλειοδότησε έναντι του Μητσοτάκη και ζητά επιτακτικά να κλείσουν όλες οι λιγνιτικές μονάδες το 2025”

1 Ιουλίου 2021
19:01

 

ΓΣΕΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 31/12/2025! ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ: Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ 2025. Η ΓΣΕΕ μαζί με τις γνωστές οικολογικές οργανώσεις συμμαχήσανε προκειμένου να καταρτήσουν με στόχο να γίνει νόμος του κράτους ένας νέος ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, χωρίς καμία διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς (αν και στο προκείμενο μιλούν για την αξία – σημασία της διαβούλευσης) όπως έκανε και η κυβέρνηση της ΝΔ κατά την εκπόνηση του master plan της ΒΙΑΙΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ.
Διαβουλεύτηκαν οι 11 οικολογίζοντες μέσω της πλατφόρμας klimatikosnomos.gr από τις 15 Απριλίου 2021 έως τις 15 Ιουνίου 2021 και κατέληξαν σε ένα κείμενο που αποτελείται από 52 άρθρα και 80 σελίδες με αποκορύφωμα το άρθρο 29 παρ. 4 αναφέρει ότι: “Ως καταληκτική ημερομηνία για την απολιγνιτοποίηση της χώρας, ορίζεται το αργότερο η 31η Δεκεμβρίου 2025”.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΓΣΕΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

12 σχόλια

  • Δεν μας είπαν όμως όταν τελειώσει ο χρόνος ζωής τον ανεμογεννητριων κ τον φωτοβολταϊκών τη θα γίνει με τα απόβλητα που θα μείνουν?

  • Καλύτερα. Οι δεητζήδες των 4000€ έχουν εξοργίσει την κοινωνία με τις απαιτήσεις τους και στις τοπικές κοινωνίες δεν έχουν αφήσει ούτε φράγκο. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του τώρα.

    • Άσε φίλε θα αρχίσουν να σου λένε τώρα για την κατσίκα του γείτονα που θέλεις να ψοφήσει τόσο τους κοφτει

  • Αδαμίδη πραγματικά είσαι ΑΠΑΙΧΤΟΣ.
    Αν έπρεπε έναν να λένε ότι πλειοδοτεί αυτός είσαι ΕΣΥ!!!
    Πραγματικά ξεχνάς τόσο εύκολα;;
    Εσύ φίλε Γιώργο είσαι ο Δούρειος Ίππος

  • Οι Γερμανοί του πρώην ΠΑΣΟΚ που ερωτοτροπούν με τη ΝΔ… Θα δούμε τι είδους συνεργασία με τη ΝΔ ετοιμάζει…

    • Γερμανούς στο ΠΑΣΟΚ λέγαμε τους του Άκη . Οι πιο γνωστοί από αυτούς πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ . Ακόμα και ο διευθυντής του γραφείου του Κουτσακάς , ήδη υπεύθυνος προγράμματος του π.γ του ΣΥΡΙΖΑ .

  • Γιωρικσμ, κοίτα κλείσε θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ όταν θά γίνουν οι εθνικές εκλογές, γιατί στο τέλος προβλέπω να έχεις την αποκλειστικότητα,ως υποψήφιος σέ κάποιο σωματείο συνταξιούχων ΔΕΗ της περιοχής μας.

  • γιωργο με ολο τον σεβασμο τις ιδιες πολιτικες κ συνδικαλιστικες αποψεις ειχατε τοσα χρονια.τωρα καταλαβες τον ρολο του παναγοπουλου που μονο με τον εργαζομενο δεν ειναι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.