Συνεδριάζει την Τρίτη 6/7 το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης

2 Ιουλίου 2021
13:22

Συνεδριάζει την Τρίτη 6/7 το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Γνωμοδότηση για τη με αριθμ. πρωτ. 1756/10.05.2021 αίτηση της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης, με την οποία αιτείται την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Κοζάνης στο Ο.Τ. 267 και συγκεκριμένα στο οικόπεδο εντός του οποίου υπάρχει το ιστορικό μνημείο του Επισκοπείου/ Μητροπολιτικού Μεγάρου Κοζάνης.
    Εισηγήτρια: κ. Παρθένα Αμανατίδου, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

2. Έγκριση υπογραφής συμφωνίας για τους Πράσινους Δήμους (Green City Accord)της Ε.Ε.
Εισηγητής: κ. Λάζαρος Μαλούτας, Δήμαρχος Κοζάνης

3. Έγκριση 2ης παράτασης σύμβασης παραχώρησης δημοτικού ακινήτου, για τη στέγαση ΚΕΘΕΑ.
Εισηγητής: κ. Λάζαρος Μαλούτας, Δήμαρχος Κοζάνης

4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Φωτοβολταϊκός Σταθμός παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 79,99818 MW στη θέση «Εξοχή 8» της Δ.Ε. Ελλησπόντου του Δήμου Κοζάνης, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.»
Εισηγητής: κ. Βασίλειος Βασιλακόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης

5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου Φωτοβολταϊκός Σταθμός ισχύος 36,00004 MW στη θέση “Χαραυγή 1 ” της Δ.Ε. Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε
Εισηγητής: κ. Βασίλειος Βασιλακόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης

6. Έγκριση τεύχους προεκτιμώμενης αμοιβής και δημοπράτησης της μελέτης με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΛΟΓΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» για την εκκίνηση της διαδικασίας ανάθεσης δημοσίας σύμβασης εκπόνησης μελέτης.
Εισηγητής: κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης

7. Εξέταση αιτήσεων χορήγησης αδειών εισόδου εξόδου: α) Πούτα; Χαράλαμπου και β) ΜΑ.ΡΟ.ΚΟ. Ι.ΠΑΠΑΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Εισηγητής: κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης

8. «Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων, συνολικού εμβαδού 80,56868 στρεμμάτων ή 80.568,68 τ.μ. στην κτηματική περιοχή της Κοινότητας Σκήτης, για την υλοποίηση του αιολικού σταθμού «ΑΣΚΙΟ ΙΙ», για την εγκατάσταση του κυρίως έργου και των συνοδών αυτού (δρόμοι, πλατείες Α/Γ, βοηθητικοί χώροι, έργα διασύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρισμού της χώρας)»
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοεμτζόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης

9. Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων, συνολικού εμβαδού 49,99455 στρεμμάτων ή 49.994,55 τ.μ. στην κτηματική περιοχή της Κοινότητας Σκήτης, για την υλοποίηση του αιολικού σταθμού «ΑΣΚΙΟ ΙΙΙ», για την εγκατάσταση του κυρίως έργου και των συνοδών αυτού (δρόμοι, πλατείες Α/Γ, βοηθητικοί χώροι, έργα διασύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρισμού της χώρας)
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοεμτζόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης

10. Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 4.183,33 τ.μ. στην κτηματική περιοχή της Κοινότητας Σκήτης για λειτουργία κτηνοτροφικής μονάδας.
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοεμτζόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης

11. Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 22.836,00 τ.μ. της Κοινότητας Αλωνακίων για καλλιέργεια ψυχανθών (τριφύλλι – μιδική – βίκος)
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοεμτζόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης

12. Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 97.570,922 τ.μ. η οποία εμπίπτει στο γεωτεμάχιο 1Δ της Κοινότητας Λιβερών, για εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού πάρκου.
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοεμτζόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης

13. Έγκριση παράτασης σύμβασης μίσθωσης για το ακίνητο στέγασης του ΚΑΠΗ Κρόκου, ιδιοκτησίας Ευσταθίου Παναγιώτη του Δημητρίου, στην Κοινότητα Κρόκου.
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοεμτζόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης

14. Παραχώρηση σχολικών χώρων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης.
Εισηγητής: κ. Πάσχος Καλαμπούκας, Πρόεδρος Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

15. Χορήγηση οικονομικών ενισχύσεων σε άπορους δημότες
Εισηγητής: κ. Γρηγόριος Τζουμερκιώτης, εντεταλμένος σύμβουλος.

16. Αιτήσεις – έγγραφα – Ανακοινώσεις.

6 σχόλια

  • Kozan θα θέλαμε ξεχωριστά βίντεο με τις τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων και αντιπολίτευσης για τα 1,2,4,5,7,8,9

  • Άιντε κοζαν μέσα στο κατακαλοκαιρο, σίγουρα θά έχεις θέματα, τουλάχιστον για ένα διήμερο , πάντα φροντίζουν οι καλοί δημοτικοί σύμβουλοι της Τριανδρίας και αντιπολίτευσης γ αυτό.,.

  • Με την μείωση των δημοτικών τελών για επιχειρήσεις που έκλεισαν με κρατική εντολή τι γίνεται;

  • αμετρητα θεματα… παλι μεταμεσονυκτια το βλεπω να τελειωνει το συμβουλιο. Θα κοιμουνται οι μισοι συμβουλοι απο τη μεση και μετα

  • για τα αδέσποτα ούτε λόγος ο αντιδήμαρχος κοιμάται και μόνο παίρνει το χιλιάρικο από το μισθό του ως αντιδήμαρχος αίσχος και ντροπή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.