Λαζαρίτσα Σπυρίδου: Θέλω να καταγγείλω δημόσια την συμπεριφορά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων κ. Νικόλαου Μπουκουβάλα – Ζητώ σεμνά, από τον Γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου κ. Βασίλειο Μιχελάκη, να με προστατεύσει ως αιρετό μέλος του Δ.Σ. – Παρακαλώ θερμά, τον αρμόδιο εισαγγελέα να ελέγξει τα λεγόμενά μου και να πράξει με βάση την Ελληνική νομοθεσία

2 Ιουλίου 2021
14:46

Αγαπητοί συνδημότες.

Θέλω να καταγγείλω δημόσια την συμπεριφορά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων κ. Νικόλαου Μπουκουβάλα.

Κατά την γνώμη μου και με βάση τα βιώματά μου:

Είναι αντιδημοκρατική.

Είναι απαξιωτική.

Είναι ειρωνική.

Είναι καταχρηστική.

Είναι σκόπελος για την εύρυθμη λειτουργία του Δ.Σ

Με την ανοχή του Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων που απαρτίζουν τη δημοτική αρχή, μπλοκάρει με αθέμιτο τρόπο την όποια πρότασή μας και προσβάλει κατά συρροή, σχεδόν σε όλα, αν όχι σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, την προσωπικότητά μας.

Κατά συνέπεια, αυτό έχει αντίχτυπο στις οικογένειές μας, στον περίγυρό μας και πάνω από όλα, σε όλους εσάς τους δημότες Σερβίων που μας δώσατε εντολή να σας υπηρετήσουμε.

Προσωπικά έχω δεχτεί λογοκρισία, φίμωση λόγου, αμέτρητες προσβολές και χαρακτηρισμούς όπως για παράδειγμα «είστε χυδαία», «βουλώστε το, βουλώστε το, είστε απαίσια» και κάποιες φορές έχασα την ψυχραιμία μου και ζητώ συγνώμη γι αυτό.

Επίσης έχουν δεχθεί τέτοιους χαρακτηρισμούς ,ίσως και χειρότερους, άνθρωποι που δεν είναι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εν απουσία τους και κατά τη διάρκεια δημοτικών συνεδριάσεων.

Θεωρώ, ότι αυτό είναι παράβαση καθήκοντος , προσβάλει το θεσμό του Α! βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, πάει τον τόπο μας πίσω και παρακαλώ με υπομονή να ανατρέξετε σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, για του λόγου το αληθές.

Δηλώνω πως αυτό το κείμενο μου, είναι προσωπική, δημόσια καταγγελία.

Ζητώ σεμνά, από τον Γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου κ. Βασίλειο Μιχελάκη, να με προστατεύσει ως αιρετό μέλος του Δ.Σ.

Να ζητήσει επίσημα, όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα των δημοτικών συνεδριάσεων του δήμου Σερβίων και να πράξει όλα τα νόμιμα, που η θέση του, ορίζει.

Παρακαλώ θερμά, τον αρμόδιο εισαγγελέα να ελέγξει τα λεγόμενά μου και να πράξει με βάση την Ελληνική νομοθεσία.

Με τιμή

Λαζαρίτσα Σπυρίδου

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σερβίων

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ»

22 σχόλια

  • Φιρί Φιρί το πάτε να διαλύσετε τον Δήμο.
    Λόγια λόγια χωρίς καμιά σύνδεση μεταξύ τους, χωρίς καμιά ουσία.
    Μιλάτε για να μιλάτε.
    Δεν μιλάτε με πνεύμα κατανόησης ή να προτείνετε κάτι δικό σας, είσαστε μέσα στην άρνηση σε οτιδήποτε θετικό σας παρουσιάζετε.

    • Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ: «Αποδοκιμάζουμε την τακτική του Δημάρχου και του Προέδρου του Δ.Σ. Σερβίων να απαξιώνουν, με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, δημοσιογράφους»

  • Ο Μπουκουβάλας τα έβαλε πάλι με την αποκριά της Κοζάνης, τώρα που κολλούσε αυτό στη χθεσινή συνεδρίαση άλλο αυτό

  • Πράγματι κύριε Μιχελάκη μπορείτε να προστατεύσετε τον Δήμο Σερβίων καί τόν πρόεδρο τού δημοτικού συμβουλίου από κάποιους τής αντιπολίτευσης πού δεν ξέρουν ούτε καταλαβαίνουν που βρίσκονται.
    Σας παρακαλούμε πολύ….
    Υ.Γ. Για την σύμβουλο σάς και τον τρόπο πού μίλησε στον πρόεδρο τού δημοτικού συμβουλίου κουβέντα κυρία Σπυρίδου.

    • Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο αγχος, αφου θα πληρωθεις…αλλα καταλαβα γιατι αγχωνεσαι και με το δικαιο σου…γιατι ξερεις οτι επομενη Δημαρχος Σερβιων ειναι η Σπυριδου!!! Οτι σου λεω!!! Η Σπυριδου επομενη ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ!!!

  • Για αυτό γελαγαμε όσοι έχουμε αίσθηση από την δημοτική αρχή για την υπογραφή με τη γη ισότητας !

  • Κ. Μπουκουβάλα να στραφείτε τώρα εναντίον της κ. Σπυριδου στον εισαγγελέα.. ένας πρωτοετής της νομικής ξέρει..

    • Άντε βρε εσύ πρωτοετή φοιτητή της νομικής που δεν ξέρεις ακόμη τι σου γίνεται.Ουτε τις διατάξεις του Συντάγματος δεν έχεις μάθει ακόμη καλά καλά.

  • Μπουκουβάλα μάλλον θα πρέπει να αποχωρήσεις από συντονιστής συμβουλίου. Πραγματικά μας κούρασες ολους εμάς τους απλούς τηλεθεατές όσες φορές προσπαθήσαμε να παρακολουθήσουμε on line τις συνεδριάσεις του δήμου μας.
    Φιλικά

  • κα Σπυρίδου αν όπως λέτε σας προσβάλει λεκτικά, υπάρχουν και δικαστήρια και ζητάτε αποζημίωση, αλλά εσείς διαλέξατε εμείς που δεν τους ψηφίσαμε να σου πούμε μπράβο.
    Ε όχι κα Σπυρίδου δεν είναι αντιπολιτευτική τακτική αυτή η συμπεριφορά σας, εμείς σε ψηφίσαμε αφού δεν εκλεγείς Δήμαρχος, να κάνεις ουσιαστική αντιπολίτευση και μάλιστα προς όφελος του Δήμου μας

  • Ναι τώρα μετά από αυτή την καταγγελία θα του τραβήξουν το αυτί.
    Τι είναι αυτά ρε, θα κάτσει ο Μιχελάκης ή ο εισαγγελέας να δει όλα τα Συμβούλια για να δουν αν έχει παρεκτραπεί ο Πρόεδρος.
    Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει
    Κρίμα σε πιστέψαμε και σε ψηφίσαμε.

    • Καλα μας δουλευεις??? Εδω περιμενουν απο Θεσσαλονικη ποτε θα εχει ΔΣ ωστε να το δουν μεσω youtube για να γελασουν απο την καταντια μας ως Δημος που ευθυνεται αποκλειστικα και μονο ολοκληρη η Δημοτικη Αρχη….και εσυ εχεις να σχολιασεις αν θα κατσει ο Μιχελακης ή ο εισαγγελεας να πραξουν αυτο πρεπει?
      Τωρα εσυ αμα ψηφισες την Σπυριδου εγω θα γινω αρχιμανδριτης!!! Εγω Ελευθεριου ψηφισα και υποστηριξα αλλα δεν μπορω να μην βλεπω την πραγματικοτητα Αλλο το ενα αλλο το αλλο…ευτυχως ειναι η Σπυριδου και υπαρχει επιπεδο. Ο Κωνσταντοπουλος κωλοτουμπας σαν τον Καραγκουνη οταν επαιζε μπαλα…θελει να τα εχει καλα και με Ελευθεριου και με Σπυριδου. Απο την Δημοτικη Αρχη σαν αφισα του Σεφερλη ειναι στο Δελφιναριο!!!

  • Θα μπορούσε να ανέβει επιθεώρηση με τον Σεφερλή αυτά που γίνονται στον συγκεκριμένο Δήμο….
    Έχετε τόσα θέματα να λύσετε και ασχολείστε με…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.