kozan.gr: Παρασκευή 2 Ιουλίου: KANENA νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 0 στην Π.Ε. Φλώρινας, 2 στην Π.Ε. Γρεβενών, 0 στην Π.Ε. Καστοριάς – 771 συνολικά στην χώρα

2 Ιουλίου 2021
17:38

 

Παρασκευή 2 Ιουλίου: KANENA νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 0 στην Π.Ε. Φλώρινας, 2 στην Π.Ε. Γρεβενών, 0 στην Π.Ε. Καστοριάς – 771 συνολικά στην χώρα.

 

 

19 σχόλια

  • Αυτο που η Π.Ε. Κοζανης δεν εχει κανενα νεο κρουσμα κορονοιου μετα απο 1,5 χρονο πρεπει να περασει στο αρχειο του ‘Foreign Office’…..

  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ 65% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΠΛΑΣΙΕ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ,ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΑΣ (ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ) ΣΤΗΝ 70η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…

    • μάλλον κάθε μήνα πέφτει χωρίς κόπο οπότε λες ότι κουταμαρα θέλεις.

      Δεκτό

      Άσε τα εμβόλια στην άκρη και πες την πρόταση σου για να τελειώνει αυτή η πανδημία.

      Να τα αφήσουμε όλα ελεύθερα και όποιον πάρει ο χάρος;

      Αν γεμίσουν τα νοσοκομεια τι θα πεις μετά;

      Θα κρυφτείς και θα το παίξεις τρελιτσα.

    • Μεγάλε υπάρχει κάτι χειρότερο από τον COVID και ονομάζεται τρικυμία εν κρανίο . Δες το σε κάποιον ειδικό.

      • τεσσερις αξιολυπητοι σχολιαζουν και τιποτα αλλο ,καθολου παραξενο που η μπανανια κολυμπαει στα σκ… δεκαετιες τωρα!

  • Η Περιφέρεια γιατί σταμάτησε να δίνει την τοπική κατανομή των κρουσμάτων εδώ και μέρες; υπάρχει κόσμος που κρατάει στατιστικά στοιχεία. Γνωρίζει κάποιος να μας απαντήσει;

  • Παλι την δημοσκοπηση του κοντρα νιουζ ειδες??? Αυτοι σε λιγο θα μας πουν οτι ο τσιριζα προηγειται με 10 μοναδες!!! Χαχαχαχαχα!!!!! Τα ψεματα και οι θεωριες και πρασινα αλογα τελειωσαν,οι εμβολιασμενοι θα ζουν πιο κοντα στην κανονικοτητα και οι ανεμβολιαστοι με περιορισμους!! Δεν μπορει επειδη το 25% δεν θελει να εμβολιαστει να ζει με περιορισμους το υπολοιπο 75% που θελει!!!

      • Ζησε στον πλανητη σου,και ετοιμασου να πληρωνεις 20 ευρω για ραπιντ τεστ καθε φορα που βγαινεις για καφε,αλλα εγω πιστευω οτι θα τρεξετε αμεσως να εμβολιαστειτε γιατι καλες οι ψεκασμενες θεωριες αλλα τα λεφτα ειναι πολλα αρη που ελεγε και μια ψηχη!!Αντε και καλο εμβολιασμο!!!

          • Να σου τα δωσουν ο τσιπροκιο και ο πολακης χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

        • Ζησε εσυ στον πλανητη του διχαστικου Μητσοτακη και κανε μπεεεεεεεεεε να δειχνεις ταυτοτητες και εγγραφα για εναν απλο καφε που ο συρφετος σας κατεστρεψε εναν απ τους πιο σημαντικους κλαδους της χωρας που αφηνει χρημα , οσο για το ποιος θα εμβολιαστει σανοφαγο ορκ περιμενε και θα δεις , γιατι αν νομιζει η τσιρκοκυβερνηση σου οτι μασαμε απο απειλες και εκβιασμους και θα μας οδηγησει στη βελονα γελιουνται κι αυτοι και εσεις ολοι οι λιγοι που ειστε ετσι κι αλλιως. Εμεις θα την βρουμε την ακρη μας και θα περναμε αλλιως καλα και στο τζαμπα κιολας

          • ΕΓΩ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ ΦΕΛΛΟΙ!!!

    • Τα ψεμματα τελειωσαν λεει ο αλλος ο τσοπανης και εχει γραψει ενα κατεβατο εν τω μεταξυ προπαγανδας οτι του λεει ο ΣΚαι και ο Εισαγγελατος της Λιστας Πετσα
      το 30% των εμβολιασμενων ως τωρα το εβγαλε το αιγοπροβατο 75% αχαχαχαχαχαχαχαχα!
      Σε λιγο που τα μαγαζια απο τυπους σαν εσενα που στηριζουν τα διχαστικα παραληρηματα του Τερη της Παρνηθας αμα βαρανε μυγες και πηγαινουν τα λουκετα συννεφο θα ειστε συνυπευθυνοι στην μεγαλη καταντια που προκαλειτε.

  • Γεια σου γιωργο τι χαμπαρια? Τι εγινε αλλο ψηφοφορο ο τσιριζα δεν εχει στην περιοχη? Εσυ του εμεινες? Α και που εισαι οπως ειπαμε μαζευε τα 20ωρια ευρωπουλα γιατι δεν θα προλαβαινεις να τα δινεις στα τεστ!!! Αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.