kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Καπνός και μυρωδιά από καμένο λάστιχο, το πρωί της Κυριακής, στο χώρο της λαϊκής αγοράς, όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος για να απολαύσει το θέαμα της 22ης δεξιοτεχνίας αυτοκινήτου, που διοργάνωσε η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαίδας (40 Φωτογραφίες & 2 βίντεο με κοντινή και πανοραμική λήψη συνολικής διάρκειας 18 λεπτών)

4 Ιουλίου 2021
12:30

 

Καπνός και μυρωδιά από καμένο λάστιχο, το πρωί της Κυριακής 4/7, στο χώρο της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας, όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος για να απολαύσει το θέαμα της 22ης δεξιοτεχνίας αυτοκινήτου, που διοργάνωσε η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας. Δείτε 40 φωτογραφίες & 2 βίντεο του kozan.gr με κοντινή και πανοραμική λήψη συνολικής διάρκειας 20 λεπτών.

 

Κοντινή λήψη (Διάρκεια 9 λεπτά)

Πανοραμική λήψη (Διάρκεια 11 λεπτά)

 

 

 

    

10 σχόλια

  • Δεν μυρισε μονο καμενο λαστιχο,αλλα μυρισε και κορονοιο,ο ενας διπλα στον αλλον χωρις μασκες και να φωναζουν με ενθουσισμο και το 80% να ειναι νεολαιοι και πιθανόν ανεμβολιαστοι!!! Αν μετα απο δεκα μερες αυξηθουν στην περιοχη τα κρουσματα μην κατηγορουμε παλι τον χαρδαλια οτι μας στοχοποιει!!!!

    • Ο/Η Μην ψάχνετε άλλοθι για να καλύπτεται η κυβερνητική αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας λέει:

      Και δυο αυγά Τουρκίας αχαχαχαχ….. αυτό θα φταίει ναι , γιατί ο χαρδαλακος ασουμε και το αφεντικό του 8 μήνες τώρα τα χειρίστηκαν τα πράγματα τόσο άψογα που έφταιγαν όπως πάντα μόνο οι πολίτες
      Βρήκαμε τώρα την αιτία πάλι κλασσικά.

      • Καλα τιτανοτεραστιε οτι πεις!!!! Χαιρετισματα στον πολακη και τον τσιπροκιο μην ξεχασεις να δωσεις γιατι θα με στεναχωρησεις πολυ,χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Η 15η ιουλιου πλησιαζει και πρεπει να μαζευεις τα 20αρικα για τα τεστ για να πας για καφε,οι μερες περναν μαζευε!!! Χαχαχαχα!!!!!!!!

  • Αλήθεια λες εγώ παντός είδα εκεί κοντά έναν κοροναιο αλλά δεν κατάλαβα ποιος ήταν η ο δέλτα η ο έψιλον.

    • Εσυ εισαι πολυ μαγκας,αλλα να σε δω ρε μαγκα αν κολησεις και χρειαστει να σε βαλουν σε αναπνευστηρα εκει να δω την μαγκια σου!!!! Για μπες εστω και για 10 λεπτα σε μοναδα που εχουν ασθενεις με covid και μετα θα σου πω αν ειρωνευσαι,ευχομαι να μην χρειαστει γιατι εγω ειχα συγγενη μου και ξερω ποια ειναι η κατασταση!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.