Πτολεμαΐδα: Έως και 70% τα ποσοστά των θερινών εκπτώσεων

5 Ιουλίου 2021
10:13
Κανένα σχόλιο

Με ποσοστά που κυμαίνονται από 20 μέχρι και 70% υποδέχεται ο εμπορικός κόσμος της Πτολεμαΐδας τις θερινές εκπτώσεις που, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, κάνουν πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουλίου, προσδοκώντας ότι, ύστερα από την πολύμηνη καραντίνα λόγω covid-19, θα αυξηθεί η αγοραστική κίνηση για να ισορροπήσουν τις οικονομικές απώλειες.

Οι απόψεις για τον χρόνο έναρξης των εκπτώσεων διίστανται, με τους διαφωνούντες να υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να ξεκινήσουν κατά μία εβδομάδα αργότερα ώστε να διαθέσουν καινούργια εμπορεύματα στην κανονική τους τιμή και οι υπόλοιποι πως, έστω και πρόωρες, το καταναλωτικό κοινό θα προμηθευθεί προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές. Κατά τις εκτιμήσεις καταστηματαρχών, το προηγούμενο διάστημα ο κόσμος έκανε αγορές με φειδώ αφενός επειδή φοβόταν και αφετέρου επειδή τα οικονομικά του ήταν περιορισμένα.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 31 Αυγούστου και ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας- Εορδαίας εφιστά την προσοχή των μελών του στην τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων σχετικά με τον τρόπο αναγραφής των διπλών τιμών και τις σχετικές ενδείξεις στα εμπορεύματα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.