kozan.gr: Διαγωνισμό για τη δημιουργία πληροφοριακού συστήματος αιμοδοσίας για τις ανάγκες του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης – Προϋπολογισμός έργου 20.000€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% )

5 Ιουλίου 2021
14:15
Κανένα σχόλιο

Διαγωνισμό για τη δημιουργία πληροφοριακού συστήματος αιμοδοσίας για τις ανάγκες του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης δρομολογεί η διοίκηση του νοσοκομείου. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, αντικείμενο του έργου είναι η δημιουργία πληροφοριακού Συστήματος Αιμοδοσίας, το οποίο θα εγκατασταθεί και θα λειτουργήσει στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης « Μαμάτσειο» καλύπτοντας επτά (7) σταθμούς εργασίας (συμπεριλαμβανομένου φορητού υπολογιστή για τις εξορμήσεις) και τις ανάγκες του συνόλου των εργαζομένων στο συγκεκριμένο τμήμα, ενώ επιπρόσθετα Θα  παρέχεται υποχρεωτικά διασύνδεση με το ΕΜΑ (Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών) μια την ενημέρωση του Μοριακού και του Ορολογικού ελέγχου

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 20.000 ευρώ, περιλαμβάνει: α) Προμήθεια των απαραίτητων αδειών χρήσης του λογισμικού (αφορά σε επτά (7) σταθμούς εργασίας) β) Ειδικό λογισμικό σύνδεσης των αναλυτικών διαγνωστικών μηχανημάτων (αναλυτές) που διαθέτει στην παρούσα κατάσταση το τμήμα αιμοδοσίας αλλά και αυτών που θα πάρει με τρέχοντα διαγωνισμό αν διαφέρουν από τους προηγούμενους, γ) Παροχή υπηρεσιών εγκατάστασης και παραμετροποίησης του συστήματος αιμοδοσίας, δ) Παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης των χρηστών και τεχνικής υποστήριξης.

 

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.