kozan.gr: Αμφισβητεί ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Βόσδου ότι η Φλώρινα βρίσκεται πολύ χαμηλά σε επίπεδα εμβολιασμού – Πως το εξήγησε και τι στοιχεία παρουσίασε, ζητώντας περαιτέρω διεύρυνση του θέματος, διότι, όπως τόνισε, αποτελεί ένα είδος δυσφήμισης που λειτουργεί αποτρεπτικά για όσους θέλουν να επισκεφτούν τη Φλώρινα (Βίντεο)

5 Ιουλίου 2021
17:53

 

Αμφισβητεί ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Βόσδου ότι η Φλώρινα βρίσκεται πολύ χαμηλά σε επίπεδα εμβολιασμού. Πως το εξήγησε και τι στοιχεία παρουσίασε, ζητώντας περαιτέρω διεύρυνση του θέματος, διότι, όπως τόνισε, αποτελεί ένα είδος δυσφήμισης που λειτουργεί αποτρεπτικά για όσους θέλουν να επισκεφτούν τη Φλώρινα. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr, από τη σημερινή (5/7) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

6 σχόλια

  • Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου, θα θέλω εγώ να έρθω βόλτα στη Φλώρινα και αφού ενημερωθώ ότι τα ποσοστά εμβολιασμένων είναι χαμηλά, θα αλλάξω προορισμό. Έχουμε τρελαθεί τελείως μου φαίνεται.

  • Μακάρι να μην συμβεί , αλλά εάν η μετάλλαξη δέλτα εμφανιστεί και στην Φλώρινα,με τόσο χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού θα εξαπλωθεί ωσάν φωτιά στους ανεμβολίαστους.

  • Ο Ευαγγελάτος σου το είπε η ο Σκάι; Γιατί ο Κούβελας και ο Ιωαννίδης που δεν προβάλλονται από τα συστημικά ΜΜΕ σκοπίμως – βλέπεις αυτοί δεν είναι στις λίστες Πέτσα – τις τελευταίες ημέρες δίνουν άλλες οδηγίες όπως για παράδειγμα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού η θνητότητα της Δέλτα είναι πολύ μικρή κι αν κάποιοι απαραιτήτως να εμβολιαστουν αυτοί είναι οι άνω των 60 και γενικότερα οι ευπαθείς ομάδες. Οι νέοι και οι έφηβοι δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα αν τηρούν τις αποστάσεις και φοράνε τις μάσκες. Τώρα εσείς πράξτε ότι σας φωτίσει ο θεός (όχι ο Κυριάκος της καρδιάς των γιδοπροβατων)

  • ναι και τωρα δε θα πλακωσουν τα μπουγια των τουριστων στην… εξωτικη Φλωρινα!!!!

    γελαει ο κοσμος

  • Παλι καλα που καποιος ειπε αυτα τα ονοματα….π.χ. Ιωαννιδης.Στανταρ οι πιο πολλοι δεν εχουν χαμπαρι ποιοι ειναι αυτοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.