kozan.gr: Μποδοσάκειο: Τίμησαν αυτούς που τους τίμησαν την περίοδο της πανδημίας (22 Φωτογραφίες και Βίντεο 10′)

5 Ιουλίου 2021
21:26

 

Τιμητική εκδήλωση, αφιερωμένη σε όσους εν μέσω πανδημίας, ενίσχυσαν με δωρεές τους το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ώστε να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις  της  υγειονομικής κρίσης, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 5/7, στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο της κεντρικής εισόδου του Μποδοσάκειου, με πρωτοβουλία της  διοίκησης του νοσοκομείου. Οι δωρεές υπερβαίνουν τις 250 και αφορούν κυρίως υποδομές, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, υγειονομικό -γενικό υλικό και διάφορες υπηρεσίες που υπολογίζεται ότι υπερέβησαν τις 600.000€.

 

 

4 σχόλια

  • Είσαι ένας Άξιος άνθρωπος και ένας Ικανότατος διοικητής κύριε Παπασωτηρίου. Συγχαρητήρια.
    Η Φλωρινιώτες πρέπει να είναι περήφανοι για σένα.

  • ΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ … ΒΛΕΠΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
    ΜΕΤΑ ΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

  • Ειλικρινά τι σχέση έχει το όνομα της εκδηλώσεις με τους ανθρώπους που κάθονται στις καρεκλρς. Αλήθεια Δήμαρχε Εορδαίας ποια η προσφορα σου για το μποδοσακειο και τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής τον καιρό του ιου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.