Επιστολή του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαϊδας προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε. Γ. Στάσση: “Ζητάμε να εξεταστεί το ενδεχόμενο για άμεση αποκατάσταση περισσότερων εδαφών, προκειμένου να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας”

6 Ιουλίου 2021
11:04

Κύριε Πρόεδρε ,

Στα πλαίσια του προγράμματος απολιγνιτοποίησης της εγχώριας ηλεκτροπαραγωγής, για τη Διοίκηση του Ε.Κ.Π. κύριο μέλημα αποτελεί η διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Το σχέδιο δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας απαιτεί όμως χρόνο, χρόνο που δυστυχώς η περιοχή μας δεν διαθέτει αφού ήδη έχουν καραγραφεί τουλάχιστον 300 χαμένες θέσεις εργασίας, καθώς κάποιες εργολαβίες έχουν τελειώσει.

Ζητάμε λοιπόν να εξεταστεί το ενδεχόμενο για άμεση αποκατάσταση περισσότερων εδαφών, κάτι που μπορεί να γίνει σήμερα, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, προκειμένου να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, να ενισχυθεί ο ιδιωτικός τομέας και κατ΄επέκταση η τοπική οικονομία.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε για την άμεση και θετική σας ανταπόκριση.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

5 σχόλια

  • Ζητάμε να εξεταστεί το ενδεχόμενο εφόσον και εαν ειναι δυνατόν να το δουμε σφαιρικά, και ετσει και αλλιώς η ντροπη εχει χαθει προ πολλου που λεει και ο λογος

  • Οι άχρηστοι και ανίκανοι συνδικαληστές του Εργ. Κέντρου πήραν ποτέ είδηση ότι υπάρχουν κι άλλα ορυχεία, κλειστά από πολλά χρόνια, που χρειάζονται κι αυτά αποκατάσταση;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.