Ο Πρόεδρος, η Αντιπρόεδρος κι o Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ-ΤΔΜ – Το επίσημο δελτίο τύπου

6 Ιουλίου 2021
13:49

Το Προεδρείο της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΤΔΜ έχοντας υπόψη :
1. Τις διατάξεις του Ν. 1486/84, το άρθρο 14 του Ν. 2187/94 και την Υπουργική Απόφαση
Δ16γ/011/364/Γ/21-6-94 του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.
2. Το Προεδρικό Διάταγμα 7/2010.
3. Τις με αρ. πρωτ. 536/29-6-2021, 533/29-6-2021 και 519/19-5-2020 παραιτήσεις των
Κιάνα Στέργιου, Συλλίρη Νικολάου και Εμμανουήλ Μαρίας από τις θέσεις του Προέδρου,
Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα της Δ.Ε. αντίστοιχα.
4. Τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας που έγιναν κατά την 2η ειδική συνεδρίαση  της Αντιπροσωπείας του Τμήματός μας στις 5 Ιουλίου 2021 για την ανάδειξη Προέδρου,  Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής

ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ
Τους επιτυχόντες των εκλογών ως εξής:
1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Συλλίρης Νικόλαος, Μ.Μ.
2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μπάγκαβου Ευαγγελία, Χ.Μ.
3. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Τζιόλας Ιωάννης, Η.Μ.
Το Προεδρείο της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.

24 σχόλια

  • Όπως καταλάβατε όλοι παιδιά αυτοί είναι μια ωραία παρέα!!Να το θυμάστε αυτό όταν θα ξανακατεβουν υποψήφιοι!!

  • Το περιμένατε να χάσει Το Δυναμικο ΤΕΕ από τον Νίκο; Γίνεται και όμως γίνεται. Το περιμένατε αυτό. Ολα τα μεγαλοστελεχη του Δυναμικού να χάσουν από τον Νικόλα;

    • Είσαι τραγικός..Τι «στοχοποίηση» του κ. Τζίτζικα δεν καταλαβαίνω. Ο κ. Τζίτζικας και η παράταξη την οδήγησαν στη διοίκης.

  • Τι συμμαχίες είναι αυτές? Θεέ μου τι θα δούμε ακόμη. Μπράβο Μαυροματίδη καλά τα κατάφερες,το ΤΕΕ στα τάρταρα. Δικό σου κατόρθωμα είναι αυτές οι συμμαχίες. Αυτό θα μείνει στην Ιστορία του ΤΕΕ. Εύγε σε όλα τα κομματικά στελέχη της Ν.Δ Το επόμενο που περιμένω να δω στις βουλευτικές εκλογές είναι συμμαχία Μητσοτάκη Τσίπρα .

    • Φταιει διοτι ηταν ο μονος τρόπος το μικροκομματικο να κερδίσει το Δυναμικο. Ενοχλούσε αλλά βγαίνει πιο δυνατό.
      Δημήτρη χθες σε πήρα κατάλαβες ποια είμαι. Λάθος μου που δεν σας στηριξα.

  • Ε όχι και μεγαλοστελεχη στο Δυναμικο. Το μόνο που θέλουν είναι να φαίνονται. Να κατέχουν θέσεις και να τα έχουν καλά με τον οποιο Περιφέρειαρχη. Όμως δεν τους βγήκε στο ΤΕΕ. Νόμιζαν ότι θα τα βρουν με τον Κιανα αλλά τελικά ο Κιανας τα βρήκε με τον Συλλιρη. Όμως πάλι όλα καλά. Πάλι φίλοι είναι.

  • Δεν υπάρχει συνδικαλισμός στην Ελλάδα.Τον έφαγαν οι καρέκλες.Τι κρίμα για τα νέα τα παιδιά.Δεν θα τρέξει κανένας γι’αυτά.

  • Προβλέπω τον Δημήτρη οι δικοί του να του τα ψελνουν. Όμως Χωρίς αυτόν να δούμε τι θα πιάσουν τις επόμενες εκλογές.Δημητρη θα λέτε και θα κλαίτε. Κοντός ο χρόνος. Τουλάχιστον πόσες φορές έφερε τη νίκη. Να δούμε οι επόμενοι τι θα κάνουν.

    • Ουδείς αναντικατάστατος.Τα γεγονότα το έδειξαν,το βαρέλι πήρε την κατηφόρα με μεγάλη ταχύτητα τυφλά να έχει το Grand Prix de Monaco.

  • Πιο ανυπαρκτη διοικηση απο αυτην του τελευταιου 1,5 χρονου δεν υπηρξε ποτε για το τεε τδμ.ουτε μια προταση πρωτοβουλια. Τωρα βεβαια με συλλιρη σκοταδι κ ανυπαρξια.μακραν το πιο ανυπαρκτο περιφερειακο τμημα τεε

    • Ο πρόεδρος λάμβανε το μισθό,οι αντιπρόσωποι των παρατάξεων ψήφισαν τον εκάστοτε υποψήφιο πρόεδρο ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων,θέλετε και έργο? Πολλά τα ζητάτε. Στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να μην υπάρξουν πολιτικές παρατάξεις,αλλά ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο γιατί δεν έχει νόημα σύμφωνα με τα γεγονότα. Άλλωστε οι πολιτιστικές πεποιθήσεις είναι πλέον μόνο για τους τελευταίους των Μοϊκανών.

      • Συμφωνω απολυτως μαζι σου.Δεν εχει κανενα νοημα πλεον.Αυτο για τους πολυ φανατικους κομματικους που μας το παιζουν και στελεχη φοβερα .Το ευχαριστο ομως ειναι οτι αν και λιγοι υπαρχουν ακομη οι τελευταιοι των μοικανων.Ειναι παρηγορο αυτο.Απλα δεν τους βρισκεις σαυτους τους χωρους!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.