Συνάντηση του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως: «Έντεκα χιλιάδες επτακόσιοι νέοι διορισμοί στην εκπαίδευση!»

6 Ιουλίου 2021
15:11

 

Η σημερινή μου συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για θέματα της περιοχής μας, συνέπεσε με τη σπουδαία ανακοίνωση για τον άμεσο διορισμό 11.700 μονίμων εκπαιδευτικών στη γενική εκπαίδευση.

Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τους 4.500 διορισμούς μονίμων στην ειδική αγωγή του προηγούμενου έτους, ο συνολικός αριθμός νέων εκπαιδευτικών ξεπερνάει τους 16.000!

Θερμά συγχαρητήρια στην υπουργό και σε όλη την κυβέρνηση για την αποφασιστική στήριξη στην εκπαιδευτική κοινότητα!

32 σχόλια

  • Φαντάζομαι μετά από δικές του,προσωπικές, προσπάθειες θα γίνουν πραγματικότητα αυτοί οι 11χιλιαδες διορισμοί στην εκπαίδευση και όλοι αυτοί θα έρθουν στην δυτική Μακεδονία που έστειλε τον βουλευτή στην βουλή.

    • Ασε τη γκρίνια συνέπεσε λέει ο άνθρωπος. Σε πείραξαν οι διορισμοί της ΝΔ ή ότι ο Στάθης είναι παντού παρών;

    • Τιμωρια; Γιατι;
      Γιατι δεν καθεται χαλαρος να κανει zapping στις εξελιξεις;
      Γιατι ειναι μεσα σε ολα;
      Γιατι δεν “κρυβεται” απο το προβληματα της περιοχης μας;
      Ελατε τωρα…
      Ο Σταθης ειναι διπλα μας. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ και ΠΑΛΕΥΕΙ για ολους.

  • Άλλη μια πολιτική φανφάρα, που δεν ξεγελά κανέναν, μόνο τους Γκρούεζες! Πετάει ένα νούμερο για εντυπωσιασμό, χωρίς να λέει πόσοι έφυγαν σε σύνταξη, πόσα είναι τα κενά που υπάρχουν. Το ίδιο και στα νοσοκομεία, που είναι άδεια από γιατρούς και νοσηλευτές. Οι χιλιάδες αδιόριστοι καθηγητές και οι εξαιρετικά ταλαιπωρημένοι ωρομίσθιοι θα σας ‘ξηγηθούν φιστίκι στην κάλπη.

  • τολμάς και μιλάς όταν φέτος θα κόψετε τόσες χιλιάδες παιδιά για να τα στείλετε στα ιδιωτικά κολλέγια. όλοι αυτοί που δεν θα μπορέσουν να μπουν αν έχουν λεφτά οι μπαμπάδες τους θα τα στείλουν σε κολέγια και θα βγούν με ισάξια πτυχία πανιπιστημίων. Δώσε κούλη στην λαό σου θέλει και άλλο…πληρωμένη παιδεία, πληρωμένη υγεία, απλήρωτη υπερωρία

  • για το σχεδιασμο της τηλεκπαιδευσης τα χιλιαδας ταμπλετ στους απορους μαθητες (οχι τα βαουτσερ που θεσ αλλα 200ε για υπολογιστη) και τα σεμιναρια μετα απο 2 χρονια τηλεκπαιδευσης δε θα δωσεις συγχαρητηρια

  • Μου αρεσει που οι νεοδημοκρατες εκραζαν τους προηγουμενος για το οτι “φουσκωνουν” το δημοσιο, και τωρα που τους εχουν ξεπερασει μοκο, μιλια, τουμοπεκι ψιλοκομενο!.

  • Μπράβο Στάθη αν καθόσουνα ακόμα λίγη ώρα θα διόριζε άλλους τόσους .έτσι κι άλλοιως είχες μεγάλη συμβολή !!! Η εκπαίδευση σε ευγνωμονεί ! Να στηθεί ανδριάντας ως μνημείο παλαιοκομματικού !!!!!

    • Ο σκοπος των σχολιων της δημοσιευσης δεν αφορουν το φαινεσθαι κ τη φωτογραφια.
      Εαν επιθυμειτε να σχολιασετε κατι, καλο η κακο, επικεντρωθειτε στο κειμενο και στις πραξεις του κυριου.

  • Δεν παίζεστε εσείς οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Πολλή μιζέρια ρε παιδιά, μετά θέλετε και να κυβερνησετε.Λεγατε ότι θα γίνουν απολύσεις από τον Μητσοτάκη και τώρα γίνονται προσληψεις. Οι περισσότερες στην εκπαίδευση που έγιναν ποτέ.

  • Στάθη! 11.700 νέοι δηλαδή πρέπει να ευγνωμονούν επειδή μετά την επίσκεψή σου στην κεραμίδα πρόκειται να διοριστούν;

    Κακώς! Πολύ κακώς! Εσύ δεν κάνεις για βουλευτής, πρωθυπουργός πρέπει να γίνεις!!!

    • Αυτό κατάλαβες εσύ τρολλακι, αλλού Βουλευτή. Ότι αυτός το πρότεινε; Γράφει ότι η επίσκεψη του ΣΥΝΈΠΕΣΕ με την ανακοίνωση της Υπουργού για τις προσλήψεις. Αν δεν δεν ξέρεις τη λέξη συνέπεσε άνοιξε λεξικό, παπαγαλάκι.

    • Δε χρειαζεται να τον ευγνωμονησουν.
      Αρκει να παραδεχτουν οτι πηγε στην Κεραμεως, της παρουσιασε τις δυσκολιες στην εκπαιδευση και ασκησε, εστω και ελαχιστη πιεση, ωστε να παρθουν αυτοι οι εκπαιδευτικοι και να δουμε μια αλλαγη.

  • 11.700 ΠΡΟΣΛΉΨΕΙΣ ενώ κάποιοι κακόβουλοι
    Μίλαγαν για απολύσεις!! Συγχαρητήρια στην κ υπουργό ! Γουρικη η επίσκεψη σας κ Κωνσταντίνιδη!!

  • Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Επιτέλους μόνιμοι διορισμοί. Το χρειάζεται το εκπαιδευτικό σύστημα.

  • Πολλά συγχαρητήρια!χαράς ευαγγέλια! Για μας τους εκπαιδευτικούς. Μπράβο κυρία κεραμεως μπράβο κυρίε Κωνσταντινιδη

  • Μη ΣΚΑΤΕ με ό,τι καλό γίνεται. Μπράβο στην κυβέρνηση και στην Κεραμέως. Όσο για τον Κωνσταντινίδη πρώτη φορά βουλευτής έχει τρέξει τόσο για τον τόπο. Και με αποτελέσματα.

  • Μπράβο θαυμάσια νέα,όχι λόγια του καφενείου, υποσχέσεις και άδειασμα.
    Όσα δεν φτάνει η αλεπού ? τα κάνει λάσπη στον ανεμιστήρα…..τόσο μπορείτε, τόσο μπορούσατε.

  • Γίνονται διορισμοί, δεν αρέσουν οι διορισμοί… υπάρχουν κενά φταίει η κυβέρνηση. Δεν παίζονται εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ! Επιτέλους αντιμετωπίζονται με πλήρη σοβαρότητα το προβλήματα της Χώρας. Παρά την δυσχερή κατάσταση η κυβέρνηση αυτή αποπνέει αύρα σταθερότητας & δυναμισμού. Εύγε!

  • Φαίνεται όταν γίνεται δουλειά. 12 χρόνια είχαν να γίνουν διορισμοί στην εκπαίδευση. Κατά τ’ άλλα λαϊκό κόμμα ο σύριζα δίπλα στον εργαζόμενο.

  • Συγχαρητηρια στην κυβερνηση που μετα απο τοσα χρονια καταφερε ενα τετοιο αριθμο προσληψεων!!
    Σταθη για σενα οτι και να πω ειναι λιγο.. Συγχαρητηρια που εισαι παρων, παντα και παντου, και συμβαλλεις με το δικο σου τροπο οχι μονο στην αναδειξη των προβληματων,αλλα και στην επιλυση αυτων.
    ΣΤΑΘΗ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!!

  • Δε χρειαζεται να τον ευγνωμονησουν.
    Αρκει να παραδεχτουν οτι πηγε στην Κεραμεως, της παρουσιασε τις δυσκολιες στην εκπαιδευση και ασκησε, εστω και ελαχιστη πιεση, ωστε να παρθουν αυτοι οι εκπαιδευτικοι και να δουμε μια αλλαγη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.