Κοζάνη: Έχουν κατακλύσει τις στέγες και τους δρόμους στη γειτονιά μας, πίσω από το Θεατροδρόμιο (Γράφει ο Αθανάσιος Γκάντος)

7 Ιουλίου 2021
06:40

Ακούει κανείς; Αναγκάζομαι να ασχοληθώ πάλι με τα μινκ, γιατί πολύ απλά έχουν κατακλύσει τις στέγες και τους δρόμους στη γειτονιά μας, πίσω από το Θεατροδρόμιο! Στην αναζήτηση αρμοδίων στις υπηρεσίες μας δήλωσαν αναρμοδιότητα. Κατανοούμε τη δυσκολία στην αντιμετώπιση ενός πρωτόγνωρου προβλήματος, αλλά είναι εδώ, διογκώνεται και μπορεί να εξελιχθεί σε μείζον πρόβλημα ασφάλειας και δημόσιας υγείας. Επομένως, πρέπει να βρεθούν κάποιοι αρμόδιοι και να αναλάβουν επιτέλους δράση, όπως να τοποθετήσουν παγίδες. Διαφορετικά, θα αφεθούμε σε μια άλλη, “παλιά λύση”, τον ύπνο του δικαίου, μέχρι τα μινκ να δαγκώσουν κάποιον συμπολίτη μας και τότε κάποιοι να κινητοποιηθούν!

22 σχόλια

  • Ένας σοβαρος Δημαρχος μια σοβαρη αρχη θα επρεπε ηδη να εχει κινησει γη και ουρανο για να δει το θεμα. Ο μαλουτας και οι υπολοιποι πετουν χαρταετο. σιγα μην ασχοληθουν με τα μινκ, αν γινει βεβαια τιποτα θα ψαχνονται

  • Ο μαλούτας κοιμάται όρθιος.

    Ελπίζω να ξυπνήσει από το λήθαργο που έχει πέσει και εάν δεν μπορεί να διαχειριστεί τα πρόβληματα του Δήμου να πάει σπίτι του.

  • Γενικά η κατάσταση στην πόλη και στο Δήμο Κοζάνης είναι άσχημη. Να ξεκινήσεις από τα σκυλια, τώρα τα μινκ, από το κυκλοφοριακό χάος στην Παύλου Μελά, τη Φιλίππου και τη γκερτσου; ο καθένας σταματά όπου γουστάρει, να πάρει καφέ, τσιγάρα, σταματώντας την κυκλοφορία. Παρκάρει στις λουρίδες κυκλοφορίες, στα σημεία που είναι για τα φορτηγά. Θέλω να ρωτήσω οι αρμοδιότητες της δημοτικής αστυνομίας ποιες είναι; Να απαντήσουν από το δήμο.

    • Οι αρμοδιότητες είναι μόνο μία, το πρόστιμο για το παρκάρισμα χωρίς το αντίτιμο. Γράφουν ένα αυτοκίνητο γιατί δεν έβαλε χαρτάκι (δεν εμποδίζει την κυκλοφορία), ενώ απέναντι παρκαρισμένο αυτοκίνητο πάνω σε στροφή σε κίτρινη διαγραμιση που εμποδίζει και μάλιστα πολύ την κυκλοφορία το αγνοούν!

  • Επιτέλους, ας ασχοληθεί κάποιος “αρμόδιος” με το θέμα των μινκ, πριν γεμίσει όλη η πόλη και είναι πλέον αργά..

  • Με τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν έχεις πλειοψηφία στο Δ.Σ. απλά προσπαθείς να συνεννοηθείς είναι πολύ δύσκολο όσο καλή διάθεση κι αν υπάρχει και όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν μεγαλώσει με άλλα βιώματα.

  • Θα έχουμε τ’χρον απουκρα… μπρε.. μπρε.. κι καθρεφτάκια για να τσεπωνουμε φράγκο δίφραγκα μπρε.. μπρε

  • πρέπει να ντρέπεσαι μαλούτα για τον δημο σου καλα στα λενε πιο πανω αν ησουν σε αλλη πολη θα σε ξεσκιζαν σε ψηφισα κιολασ ο βλακασ μου

  • Ξυπνήστε εκεί στο Δήμο!
    Άκου εκεί : μινκ κόβουν βόλτες μες στην πόλη.
    Τι άλλο θα δούμε στην Κοζάνη μας!

  • τα μινκ κατακλυζουν τις γειτονιες…τα ποντικια και οι αρουραιοι κανουν βολτες στην πλατεια ανενοχλητα…καλα δεν μιλαω για τις κατσαριδες που κανουν παρτυ καθε βραδυ σε καθε δρομο..πεζοδρομιο…γωνια….εισοδους κτιριων κλπ…αλλα οι αρμοδιες αρχες αφαντες…και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι τι θα κανουν τις αποκριες!!!!ΕΕ….ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…και καντε την δουλεια σας….

    • αχαχαχχαχα και τι θες κυρια μου; να ψεκασουμε ολη την πολη για κατσαριδες;

      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ

      • αυτά που λέει είναι ότι απεντομώσεις σε όλα τα παρατημένα δημόσια κτήρια έχουν να γίνουν από το 1995. Εσύ τι καταλαβαίνεις, είσαι οκ με το σαφάρι που ζεις;

  • Παιδιά η φύση έχει τον τρόπο της, θα αλληλοεξολοντωθούν σκυλιά-μινκ-γάτες-φίδια σε λίγο, θα βγουν και τίποτα λιοντάρια να μας φάνε κι εμάς, κι ο πιο ισχυρός θα επικρατήσει.

    Πάρτε τόξα και βέλη και πιάστε καραούλι πίσω από τα πάνελ. Έρχονται μέρες δύσκολες, μέρες οικολογικές.

  • Στην Ελλάδα για όλα φτεγει ο δήμαρχος η η κυβέρνηση ο ελληνας το σκεπάρνι είναι Παναγία Οταν οι φιλόζωοι πειγαν και σπάσαν τα κλουβία στοις φάρμες και αφισαν ελεύθερα 5 000 μινκ κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε τώρα είναι αργά πρώτα εμεισ κάνουμε βλακιες και κατόπιν φτεγει ο δήμαρχος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.