“Σπάρτακος”: Στις αυξημένες ανάγκες για αίμα και αιμοπετάλια απαντάμε με συνεχή προσφορά αίματος

7 Ιουλίου 2021
13:20

 

Σε συνεργασία με το Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, την αμέριστη συμμετοχή των συναδέλφων και την στήριξη της Διεύθυνσης του ΛΚΔΜ, η Τράπεζα Αίματος του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πραγματοποίησε σήμερα (7.7.2021) μία ακόμα εξόρμηση για την προσφορά αιμοπεταλίων.

Η ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια, δυστυχώς, δεν είναι εποχιακή αλλά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και στην ανάγκη αυτή κάθε σταγόνα αίματος είναι πολύτιμη.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συναδέλφους αλλά και όλο τον κόσμο να συμμετέχουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται ανά τη χώρα αλλά και να δίνουν αίμα και αιμοπετάλια στις αρμόδιες μονάδες των νοσοκομείων μας.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

&

ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

5 σχόλια

  • Από τίς πιο αξιόλογες δράσεις του σωματείου εργαζομένων Σπάρτακος. Συγχαρητήρια στα παιδιά που τρέχουν παντού και τους εργαζόμενους που δίνοντας αίμα χαρίζουν ελπίδα και υγεία στους πολλούς.

  • Ευχομαι να μην χρειαστει ποτε κανενας αιμοπεταλια… μπραβο μπραβο . πολλα συγχαρητηρια σε ολους!!!!!!!!

  • Ο Σπάρτακος είναι πρωτοπόρος σ’ αυτόν τον τομέα εδώ και χρόνια. Να και μία ωραία είδηση που προάγει την αλληλεγγύη. Αξίζει να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.