ΑΕΠ Κοζάνης: Το δικό του…παραμύθι ζει από χθες ο Μιχάλης Βοριαζίδης

7 Ιουλίου 2021
17:04
Κανένα σχόλιο

 

Το δικό του…παραμύθι ζει από χθες ο Μιχάλης Βοριαζίδης.

Ο16χρονος παίκτης της ομάδας μας, έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την Β’ ομάδα της Σλάβια Πράγας, ίσως της πιο ιστορικής ομάδας της Τσεχίας και φετινής πρωταθλήτριας.

Ο Μιχάλης ταξίδεψε την Τρίτη το απόγευμα για την Τσέχικη πρωτεύουσα, παρελήφθη από τους υπεύθυνους της ομάδας και μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της Σλάβια.

Με μόνες εικόνες τα ….γήπεδα της Κοζάνης, για τον νεαρό μας 16χρονο, ήταν ένα…σοκ με αυτά που ξεκίνησε να ζει.

Καθώς όμως πρόλαβε να βιώσει κάποιες, έστω και λίγες επαγγελματικές εμπειρίες με την φετινή μας ΑΕΠ, ήρθε σίγουρος για τον εαυτό του και αποφασισμένος να κερδίσει όσες περισσότερες νέες εμπειριες σε ένα μεγάλο σύλλογο.

Έχοντας πείσει για το ταλέντο του, τους ανθρώπους της ομάδας μας, αφού παρά το νεαρότατο της ηλικίας του έπαιξε βασικός σε αρκετά παιχνίδια, έχει τώρα μια μεγάλη ευκαιρία να αξιολογήσει και ο ίδιος το επίπεδο του.

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΠ, καθώς διαθέτουν ένα τεράστιο δίκτυο γνωριμιών στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο, είναι να δίνουν ευκαιρίες σε όλα τα ταλέντα που ονειρεύονται μια μεγάλη καριέρα.

Ο Μιχάλης είναι ο πρώτος που ανοίγει το δρόμο, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.