kozan.gr: H Σωτηρία Λαπαρίδου, Διευθύντρια Πνευμονολογίας, ορίστηκε ως προσωρινή Επιστημονική Υπεύθυνη του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κοζάνης, μέχρι νεωτέρας.

7 Ιουλίου 2021
17:42

 

H Σωτηρία Λαπαρίδου, Διευθύντρια Πνευμονολογίας, ορίστηκε ως προσωρινή Επιστημονική Υπεύθυνη του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κοζάνης, μέχρι νεωτέρας.

5 σχόλια

  • Τόση πια γύμνια από γιατρούς έχει το Μαμάτσειο, που επιστράτευσαν τη Διευθύντρια του Πνευμονολογικού; Για να κάνει την επιστημονική υπεύθυνο στα τραύματα και στα ορθοπεδικά, που είναι πάρα πολλά απ’ αυτά που καταλήγουν στα επείγοντα;

    Δεν έχει σημασία όμως που δεν έχουμε γιατρούς, αφού έχουμε φωτοβολταϊκά στα Σιδερά και στη Μεσιανή, ε;

  • Η κυρία Λαπαρίδου είναι εξαίρετη ιατρός και άνθρωπος.
    Είναι κρίμα που δεν αξιοποιείται στο αντικείμενο της και αναλώνεται σε άλλα καθήκοντα.
    Κρατούσε το πνευμονολογικό με νύχια και δόντια…
    Κρίμα.

  • Παντα έτσι δεν γίνεται;γιατί σας φαίνεται περίεργο,οι εργατικοί και υπεύθυνοι κρατάν την κοινωνία στα χέρια τους και κάποιοι άλλοι καμαρώνουν.

  • Παντα έτσι δεν γίνεται;γιατί σας φαίνεται περίεργο,οι εργατικοί και υπεύθυνοι κρατάν την κοινωνία στα χέρια τους και κάποιοι άλλοι καμαρώνουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.