Συγχαρητήριο μήνυμα στους αθλητές από τη περιοχή μας που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης για ΑμεΑ

9 Ιουλίου 2021
15:35

Στις 2, 3 και 4 Ιουλίου 2021 διεξήχθη στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης για ΑμεΑ . Συμμετείχαν 35 Σωματεία και 186 αθλητές μεταξύ των οποίων και οι Στέλιος Ζάμπακας και Γεώργιος Χανής.

Ο Στέλιος Ζάμπακας κατέκτησε 1χρυσό μετάλλιο στο 200 μέτρα ελεύθερο, 1 αργυρό μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο και 3 χάλκινα μετάλλια στα 100 μέτρα ελεύθερο ,100 μέτρα ύπτιο και στα 4χ100 ελεύθερο.

Ο Γεώργιος Χανής κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο στα 4χ100 ελεύθερο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας καθώς και στον προπονητή τους Χάρη Παπαγιάννη.
Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Κολυμβητηρίου Κοζάνης κο Ζήση Μάρα, και Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας κα Άννα Καίδου, για την παραχώρηση διαδρομής για την προπόνηση των αθλητών.

Οι γονείς
Πάρις Ζάμπακας – Παναγιώτα Φλιάγκα
Κώστας Χανής- Αντιγόνη Καραγκούνη.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.