Εξαιρετικός ο Γρεβενιώτης Μίλτος Τεντόγλου – «Ζέσταμα» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με πρωτιά στο Μονακό

10 Ιουλίου 2021
06:11

 

Έδειξε τα… δόντια του ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο! Στην πρώτη θέση στο μήκος του Diamond League του Μονακό «αναρριχήθηκε» ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,24 μέτρα.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε στα τελευταία του άλματα, αφού πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην έκτη προσπάθεια.

 

Ο Τεντόγλου νωρίτερα πέτυχε άλματα στα 8,06 μ., 8,21μ., άκυρο, 8,15 μ. και 7,18 μ. σε μία μη ολοκληρωμένη προσπάθεια.

Ο Γκέιλ (Τζαμάικα) κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 8,29 μ. και άκυρο στο τελευταίο άλμα, από όπου βγαίνει η κατάταξη και ο Μόντλερ την τρίτη με 8,27 μ., επίσης με άκυρη στην έκτη και καθοριστική προσπάθεια.

Ένα σχόλιο

  • Ηρεμήστε… Τρίτος ήταν στον κανονικό αγώνα.. 8,29 πήδηξε ο Ταμαϊκανός, 8,27 ο Σουηδός και 8,21 ο Τεντόγλου. Στο τέλος ήταν οι συνθήκες του αγώνα που τον κατέταξαν πρώτο… αλλά αυτά δεν θα γίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.