Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου Ιδιοκτητών Ακινήτων Κοζάνης – Πρόεδρος ο Παύλος Σαπαλίδης

11 Ιουλίου 2021
17:58

Σήμερα Κυριακή 11 -07-2021 στις 12.30  στο ‘Άλσος ‘Πάρκο Αγ. Δημητρίου συναντήθηκαν τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ. Μετά από συζήτηση για τρέχοντα ζητήματα, ακολούθησε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το νέο ΔΣ
Παύλος Σαπαλίδης , Πρόεδρος
Γιώργος Πλιάτσιος,  Αντιπρόεδρος
Αικατερίνη  Καβούκα , Γενική Γραμματέας
Γεώργιος Μαλιόγκας, Ταμίας
Δημήτριος Σιακαβάρας, Μέλος
Σε επικοινωνία που είχαμε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Σαπαλίδης δήλωσε στο kozan.gr: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του συλλόγου μας για την εκλογή μου στη θέση του προέδρου. Η αξιοπιστία και το κύρος των προσώπων κάθε συλλογικού οργάνου κρίνεται στο επίπεδο σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών που το απαρτίζουν. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλο το ΔΣ.  Υγεία σε όλους πάνω απ’ όλα και καλό καλοκαίρι”.

5 σχόλια

  • Καλό ξεκίνημα στο νέο ΔΣ.Η προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της ΤΘ πρέπει να συνεχιστεί.Η δέσμευση του δήμαρχου στο προηγούμενο ΔΣ,ως αναφορά την ΤΘ άραγε θα ισχύσει,η όχι;

  • Καλή δύναμη στο νέο ΔΣ. Τους ευχόμαστε να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους που είναι πρωτίστως η εύρεση λύσης στο θέμα της Τηλεθέρμανσης που ταλαιπωρεί τόσους πολλούς ιδιοκτήτες οι οποίοι ξαφνικά καλούνται να πληρώσουν τα χρέη άλλων.Έχουμε ακούσει εξωφρενικές περιπτώσεις.Ελπίζουμε αυτές οι θλιβερές καταστάσεις να εκλείψουν στο μέλλον.

  • Καλή δύναμη στο νέο ΔΣ. Τους ευχόμαστε να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους που είναι πρωτίστως η εύρεση λύσης στο γνωστό θέμα της τηλεθέρμανσης που ταλαιπωρεί πολλούς ιδιοκτήτες οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν τα χρέη άλλων. Έχουμε ακούσει εξωφρενικές καταστάσεις.Ελπίζουμε αυτές οι θλιβερές καταστάσεις να εκλείψουν στο μέλλον.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.