kozan.gr: Καμία ενημέρωση από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για την ημερήσια κατανομή των κρουσμάτων για την covid19 στην Περιφέρειά μας – Πλήρης αδιαφορία ακόμη και στο να δώσουν μια απάντηση γιατί συμβαίνει αυτό

12 Ιουλίου 2021
08:15

Εδώ κι αρκετό καιρό η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας έχει σταματήσει να αποστέλλει την ημερήσια κατανομή των κρουσμάτων για την covid19 στην Περιφέρειά μας, ενώ και νωρίτερα παρατηρούνταν σημαντικές χρόνο-καθυστηρέσεις ως προς την αποστολή των στοιχείων. Aν κι έχει ζητηθεί επανειλημμένα από το kozan.gr να μας γνωστοποιηθεί γιατί συμβαίνει αυτό, δυστυχώς, μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση, γεγονός που φανερώνει την πλήρη αδιαφορία από την πλευρά της Περιφέρειας και της αρμόδιας Αντιπεριφέρειας Υγείας. Αυτά ως προς απάντηση στους φίλους αναγνώστες που επικοινωνούν καθημερινά ζητώντας να πληροφορηθούν γιατί σταμάτησε η συγκεκριμένη ενημέρωση.

8 σχόλια

  • Δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από τ , ανευθυνότητα και ανικανότητα σε όλο του το μεγαλείο ο Γιώργης των κήπων και της αγροτιάς. Το λέω συνέχεια εδώ και μήνες…. Κρίμα δεν αξίζει η Δυτική Μακεδονία τέτοια κατάντια.

  • Άνθρακας ο θησαυρός, εμφανίστηκε από το πουθενά, έγινε βουλευτής, χάσαμε την φέτα και συνεχίζει να υπάρχει μέσα σε μια γυάλα ενώ εμείς απλά παρακολουθούμε μια περιφερική αρχή να περνάει τον καιρό της είς βάρος της Δ Μακεδονίας, άσε την κοροϊδία με τα Φουρφουρια και τα καθρεφτακια στους αγρούς και τα βοσκοτόπια

  • … γιατί τη θεσούλα τους την πήρανε τώρα και ο μισθός “τρέχει”. Δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο. Είτε πρόκειται για τον covid, είτε για τα χόρτα και τις διάφορες κακοτεχνίες. Δυστυχώς είναι για ντεκόρ.

  • Τα μαθαίνουμε από κουτσομπολιά αντί από επίσημες ανακοινώσεις !! Και βέβαια να αναφέρουν και τα χωριά να να ξέρουν οι κάτοικοι να φυλάγονται .έχουν τρομακτική ευθύνη που δεν τα αναφέρουν και πρέπει να γίνουν μυνησεις γιατί βάζουν την υγεία μας σε κίνδυνο ! Ανέυθυνη περιφέρεια ολίγιστοι οι δημαρχοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.