Δήμος Κοζάνης: Ενώνουμε τις φωνές μας σε ένα κοινό μήνυμα “Προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε” (Βίντεο)

12 Ιουλίου 2021
14:55

Δήμος Κοζάνης: Ενώνουμε τις φωνές μας σε ένα κοινό μήνυμα “Προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε”.

7 σχόλια

  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ
    ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ 1980 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

  • Ωραιότατα σλόγκαν, απ’ όλους ανεξαιρέτως.
    Επιστημονικά δεόμενά υπάρχουν ή μόνο η πρεμούρα να κάνουμε κάτι να φανεί καλό, κι αύριο δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει αυτό;
    Η ευθύνη είναι πάντα ατομική και ο διχασμός (εμβολιασμένοι και μη) προ των πυλών, σε αντικατάσταση των μπλε και πράσινων καφενείων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.