kozan.gr: Ώρα 20:15:  Κλαδί δέντρου έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ στο δασάκι δίπλα στην κεντρική λαϊκή αγορά της Κοζάνης προκαλώντας τη διακοπή ρεύματος σε μεγάλο τμήμα της Κοζάνης . Γίνονται εργασίες αποκατάστασης οι οποίες υπολογίζονται ότι θα διαρκέσουν δέκα με είκοσι λεπτά (Βίντεο & Φωτογραφίες)

12 Ιουλίου 2021
20:20

 

 Κλαδί δέντρου έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ στο δασάκι δίπλα στην κεντρική λαϊκή αγορά της Κοζάνης προκαλώντας τη διακοπή ρεύματος σε μεγάλο τμήμα της Κοζάνης . Γίνονται εργασίες αποκατάστασης κι από λεπτό σε λεπτό θα επανέλθει το ρεύμα. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του kozan.gr που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

 

3 σχόλια

  • Αφού το τμήμα Πρασίνου στο δήμο Κοζάνης όπως και ο δήμαρχος είναι διακοσμητικοί φυσικά και θα πέσει κλαδί στα καλώδια…

  • και εμεις θα πρεπει να μην φυτευουμε οπου ναναι μεγαλα δεντρα γιατι αυτο εγκυμωνει κινδυνους ακομη και για τις ανθρωπινες ζωες,κοινη λογικη χρειαζετε σε πολλα ζητηματα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.