kozan.gr: Θ. Σαραφίδης, πρόεδρος Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας: “Εφόσον κρίνεται “απαραίτητο” να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των υγειονομικών. Θα έπρεπε ήδη να έχει κριθεί και απαραίτητη η πλήρης ένταξη τους στα Β Α Ε! Έπεται συνέχεια..”

12 Ιουλίου 2021
21:09

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα και το διάγγελμα του Πρωθυπουργού ο Θ. Σαραφίδης, πρόεδρος Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Εφόσον κρίνεται “απαραίτητο” να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των υγειονομικών. Θα έπρεπε ήδη να έχει κριθεί και απαραίτητη η πλήρης ένταξη τους στα Β Α Ε! Έπεται συνέχεια..”.

12 σχόλια

  • Ένα δίκιο το’χεις και δύο.
    Αλλά δεν σκέφθηκε εσένα.
    Εσένα σε εμβολιάζει διότι σε θεωρεί κίνδυνο για τους άλλους

    • Εσείς δηλαδή κ.Σαραφίδη δεν θεωρείτε απαραίτητο να είναι εμβολιασμένοι οι υγειονομικοί? Εγώ πιστεύω ότι πρέπει κατηγορίες εργαζομένων στην υγεία να ενταχθούνε στα Β.Α.

  • ΕΕ και ΕΟΔΥ έχουν ανακοινώσει από πέρυσι πως ο εμβολιασμός είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ. Όλα τα υπόλοιπα είναι νοσηρές καταστάσεις, που πρέπει να επιλυθούν με εκλογές το ταχύτερο. Όχι φυσικά για να έλθουν οι Τσοριζαίοι, που κάνουν πλάτες στην ανελεύθερη κυβέρνηση, αλλά για να σβήσουν τα παλιά κόμματα και να ανασυντεθεί το πολιτικό σκηνικό. Άλλωστε τα παλιά κόμματα πρέπει καταρχήν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους! Όχι στους μπαταχτσήδες!

  • Τι να τα κάνετε ρε τα βαριά και ανθυγιεινά; Θα σας ρίξει ένα χειροκρότημα η υπέρκομψη Μαρέβα, θα είναι όλο δικό σας!

  • Όσοι δε θέλετε πάτε ζήστε σε μια σπηλιά σαν ψεκασμένοι ερημίτες απολαμβάνοντας την ατομική σας ελευθερία. Όσο θα συναναστρέφεστε με το κοινωνικό σύνολο, έχετε την υποχρέωση να τηρείτε τους κανόνες της δημοκρατίας και της δημόσιας υγείας.

    • Πάνε διάβασε τι ψηφίστηκε στο Ευρώπη στο Γενάρη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τον διαχωρισμό . Η γνώση είναι καλή αλλά όταν έχει άποψη ο κάθε άσχετος είναι επικίνδυνο .

      • Επειδή είσαι επικίνδυνα άσχετος, ανεύθυνος και ενάντια στη δημοκρατία, πήγαινε στη σπηλιά σου από επιλογή με ατομική ελευθερία και άσε μας ήσυχους!

        • Εγώ στην σπηλιά μου θα πάω αλλά εσύ αν δεν έβγαλες ούτε το δημοτικό και δε ξέρεις να διαβάζεις τότε ξεκινά νυχτερινό μήπως και νιώσεις καλύτερα .

  • Η επιστροφή στην κανονικότητα σε συνθήκες πανδημίας είναι το ζητούμενο. Όσοι εμβολιάζονται, θα εργάζονται και θα διασκεδάζουν και θα ζουν κανονικά. Όσοι αποτελούν υγειονομικές βόμβες και επιμένουν να μένουν ανεμβολίαστοι σε βάρος όλων μας, ας κάτσουν σπίτια τους, ελεύθεροι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.