5 μέρες, 30 Σωματεία, 700 αθλητές στην Καστοριά – Πανέτοιμος ο Δήμος Καστοριάς υποδέχεται μία μεγάλη κωπηλατική διοργάνωση

13 Ιουλίου 2021
11:53
Κανένα σχόλιο

Αντίστροφα πλέον μετρούν οι ώρες για την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας (14-18 Ιουλίου) που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά για όλες τις Κατηγορίες, έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια.

5 μέρες, 30 Σωματεία, 700 αθλητές, πλαισιωμένοι από προπονητές και συνοδούς και φυσικά σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) ως διοργανώτρια αρχή, εξασφαλίζουν μία επιτυχημένη διοργάνωση από κάθε πλευρά.

Ο Δήμος Καστοριάς υποδέχεται πανέτοιμος τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, έχοντας “τραβήξει κουπί”, όλο το προηγούμενο διάστημα, με συστηματικές και πυρετώδεις προετοιμασίες καθώς επίσης και με καταλυτικές παρεμβάσεις, πάντοτε σε στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία και τους τοπικούς Ομίλους, προκειμένου να είναι όλα άψογα για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης χαιρετίζοντας τη μεγάλη αυτή κωπηλατική διοργάνωση σημειώνει ότι “τις επόμενες μέρες θα δώσουμε ένα ακόμη δείγμα των δυνατοτήτων που έχει η Καστοριά για την τέλεση τόσο μεγάλων αθλητικών γεγονότων, δικαιώνοντας απολύτως την επιλογή των διοργανωτών. Κάθε δράση που αξιοποιεί τα μοναδικά χαρακτηριστικά της λίμνης μας, κρίνεται ως ιδιαιτέρως σημαντική και αυτή η δημοτική αρχή θα στηρίζει δυναμικά και αποφασιστικά παρόμοιες δράσεις. Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κωπηλασίας αποτελούν πολύτιμο εργαλείο ανάδειξης και προβολής της Καστοριάς, ενώ παράλληλα τονώνεται η τοπική μας οικονομία. Εύχομαι καλή διαμονή στις αποστολές και καλή επιτυχία στα αγωνίσματα που συμμετέχουν”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.