Δήμος Κοζάνης: Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες προώθησης  τοπικών προϊόντων – 2η B2B συνάντηση επιχειρήσεων την Τετάρτη 14 Ιουλίου

13 Ιουλίου 2021
12:36
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δήμος Κοζάνης, στοχεύοντας στην προώθηση των τοπικών  προϊόντων  στην εσωτερική αγορά,  έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να διοργανώσει τη 2η συνάντηση επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων και ποτών (Β2Β) την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, στις 18.00, στο χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Η παραπάνω δράση, η οποία έχει τη στήριξη του Επιμελητηρίου Κοζάνης,  στοχεύει  στη γνωριμία και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των παραγωγών τοπικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Κοζάνης και των συστηματικών αγοραστών χονδρικής (σούπερ μαρκετ, παντοπωλεία, εστιατόρια).

Η συμμετοχή παραγωγών τοπικών προϊόντων σας στην  προσπάθεια αυτή,  μπορεί να συμβάλλει στη συνολική τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Για τη συμμετοχή στη δράση οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλλουν σχετική δήλωση συμμετοχής με μήνυμα στο e-mail: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.