kozan.gr: Αντιπρόεδρος Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “Ερμής” Α. Βουτυρής: “Είμαι υπέρ του εμβολιασμού αλλά μου είναι ακατόρθωτο να συμμετάσχω σε μια τεχνητή διαμάχη των κοινωνικών ομάδων”

13 Ιουλίου 2021
18:56

O Αντιπρόεδρος Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “Ερμής” Α. Βουτυρής σε ανάρτησή του στο facebook σημειώνει: “Το πλέον απαράδεκτο μέτρο όλων των απαράδεκτων μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση, αυτό δηλαδή που καθιστά τους ανθρώπους των καταστημάτων υπεύθυνους σε προσωπικό επίπεδο για τον διαχωρισμό των πολιτών-πελατών σε εμβολιασμένους και μη. Τα μπαρ και τα εστιατόρια εδώ και αιώνες ενώνουν τους ανθρώπους, δεν τους χωρίζουν. Είμαι υπέρ του εμβολιασμού αλλά μου είναι ακατόρθωτο να συμμετάσχω σε μια τεχνητή διαμάχη των κοινωνικών ομάδων”.

70 σχόλια

  • Από πότε οι λιγοστοί ψεκασμένοι συνομωσιολόγοι αποτελούν κοινωνική ομάδα; Μήπως να πάνε στις σπηλιές μαζί με τους Νεάτερνταλ που ζούσαν 25 χρόνια και να αφήσουν την κοινωνία ήσυχη;

    • Από τότε που ένας ψεκασμενος μπαρουφας που το παίζει πρωθυπουργός μπορεί να αποφασίζει ποιος θα μπαίνει στα μαγαζιά με το πρόσχημα της δημόσιας υγείας που δεν στήριξε ως τώρα και που έχει καταπατήσει κάθε έννοια και παράγραφο του συντάγματος.
      Είμαστε η πλειοψηφία προβατάκι ότι κι αν κάνεις όσες ταμπέλες και να μας κολλάτε τα διχαστικά αφηγήματα της κλεφτοδεξιας δεν περνάνε και θα το δείτε στην πράξη από μεθαύριο κιόλας.
      Κι αν δεν σου λέει τίποτα αυτό άνοιξε τα στραβά σου να δεις πόσος κόσμος θα δηλώσει τα μαγαζιά μεικτούς χώρους.

      • Γιωργακη περαστικά !!! Μυτούλα κολλημένη στο τζαμάκι έξω από το le roi .Όσο για το ότι είστε πλειοψηφία διάβασε λίγο καλύτερα τα νούμερα , 60% των ενηλίκων έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον με μια δόση .

        • Από το μυαλό σου το έβγαλες αυτό το 60% ε; Άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε καλύτερα. Εσύ που θα είσαι μέσα στο Le roi όμως θα είσαι με άλλους δύο-τρεις γιατί παραπάνω πρόβατα δε σας βλέπω να μεζευεστε.

          • Λοιπόν είναι οι ενήλικες που ζουν στην Ελλάδα είναι 8864000 μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί 5335401 κάτοικοι της Ελλάδος έστω και με μια δόση . 5335401:8864000= 60,19% .Τώρα όσον αφορά τα le roi θέλω να σου θυμίσω ότι είναι μπαρ όχι μοναστήρι ή εκκλησία , σε χώρους λατρείας ίσως βρεις δυο τρεις αν γίνει και εκεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός . Οι θρησκόληπτοι και κάτι ψεκασμένοι είναι αντί εμβολιαστεί, α και μερικοί αφελείς σαν εσένα που πιστεύουν ότι θα ρίξουν τον Κούλη αν δεν εμβολιστούν . Κούνια που σε κούναγε παλικάρι μου.

        • Περαστικα σε σενα λεμε εμεις προβατακο μου και τους ομοιδεατες σου που εχετε πεσει στη παγιδα του διχασμου και του διαχωρισμου και πλεον δεν θα χαιρετατε φιλους και συγγενεις σας για χαρη μιας βελονας αν σας το επιβαλει κι αυτο ο ψευτακος της Παρνηθας.
          Εμεις κλαιν μαιν… χασαμε ενα καφε στις καφετεριες τα μαγαζια που θα δεχτουν αυτο το ξεφτιλικι θα εχουν χασιμο μικρε… για παρτη μας δεν τρεχει καστανο
          παλι τα ιδια θα λεμε και σαφως το αν εμβολιαστουμε θα το καθορισουμε εμεις και οχι o της Παρνηθας με το επιτελείο του

          • Στην περίπτωση σου οι φίλοι και οι συγγενείς δεν σε χαιρετάνε λόγω της τοξικότητας και του μίσους που εκπεμπεις .Είσαι ο κλασικός μισάνθρωπος που στερείτε σοβαρών επιχειρημάτων και βρίζει τους πάντες και τα πάντα και όταν του τύχει η στραβή βάζει την ουρά στα σκέλια και παρακαλεί αυτός που μέχρι χθες έβριζε . Αν ήσουν στην Αμερική είμαι σίγουρος ότι θα ήσουν με τους οπαδούς του Τραμπ που μπήκαν στο Καπιτώλιο .

      • Πλειοψηφία ο Βελόπουλος; Από πότε; Μήπως αγόρασες και τις επιστολές του Ιησού; Μπεεεεε ψεκασμένο πρόβατο. Τόσοι θάνατοι και εσείς κολλημένοι με τις θεωρίες συνομωσίας για τσιπάκια και 5G!!!!!

        • Αυτό το ψεκασμενο πρόβατο μαλλον για σένα το έγραψες γιατί σου ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος. Επίσης, επειδή κάποιοι ανεμβολιαστοι πιστεύουν σε τσιπάκια και 5g, αυτό δε σημαίνει ότι πιστεύουμε το ίδιο όλοι όσοι δεν έχουμε κάνει το μπόλι. Υπάρχουν άλλοι λόγοι πολύ πιο σοβαροί που δεν το κάνουμε και θα το καταλάβεις σε λίγα χρονάκια όταν θα κάνεις τις ιατρικές σου εξετάσεις. Περαστικά!

          • Πες ρε φίλε τι θα μας συμβεί ? Δώσε μας τα φώτα σου μεγάλε επιστήμονα . Δηλαδή σοβαρά τώρα γράφεις τέτοιες λάλακιες και θέλεις να πιστέψουμε ότι δεν είσαι ψέκας?

        • Αχαχαχαχα ποιος βελοπουλος ρε αφησατε τον Συριζα που μας λεγατε μεχρι προχθες Συριζαιους και πιασατε τον Βελοπουλο τωρα? Τρικυμια εν κρανιω ειστε! Δηλαδη οποιος δεν συμφωνει με τα διχαστικα αφηγηματα του ψευτακου της ΠΑρνηθας παει να πει οτι ειναι ντε και καλα καποιο κομμα?
          Εδω υπαρχει κοσμος που παρολο που εχει εμβολιαστει (και καλα εκανε δικαιωμα τους ειναι να αποφασιζουν αυτοι πως θα πραξουν αλλωστε) και παρολα αυτα λενε οχι στο διχασμο του ψευτη σας
          αυτο δεν σου λεει κατι?
          Μηπως οι πραγματικοι ψεκασμενοι ειστε ολοι εσεις που αναμασατε το σανο που σας ταιζει?

  • Κάποτε έστελνα τους λεπρούς στη Σπιναλόγκα γιατί δεν υπήρχε θεραπεία. Τώρα που έχουμε τρόπο να προστατευθούμε κάποιοι παριστάνουν τους λεπρούς!

  • Άσε μας ρε μεγάλε. Όλο παράπονα είστε και είσαι. Κάνε τη δουλειά σου και ακολούθησε τους νόμους. Ειδάλλως σπίτι σου.

    • Μάλλον δεν γνωρίζεις για ποιον μιλάς. Ο Βουτυρής είναι υπόδειγμα ανθρώπου και επαγγελματία. Ορφανός από δύο γονείς. Από μικρός όλη νύχτα δούλευε στα μαγαζιά για να ζήσει και το πρωί στο σχολείο ήταν απ’ τους καλύτερους μαθητές. Η εξέλιξη του στα χρόνια γεμίζει υπερηφάνια εμάς τους καθηγητές του.

      • Η γνώμη του όμως δεν είναι νόμος. Ο ίδιος με αυτά που λέει διχάζει τον κόσμο. Δεν είναι επαναστάτες οι ανεμβολίαστοι κ οι εμβολιασμένοι συστημικοί, ας χαλαρώσουμε λίγο..

          • Γιατί ρε είναι ηλίθιοι επειδή δε κάνουν αυτό που θεωρείς εσύ σωστό ; Αν δε δέχεσαι άλλη άποψη τότε πάνε κοίταξε στην ψυχιατρικη πάνω . Άντε σοβαρεψου και λογικεψου στο 2021 ζούμε .

    • Δηλαδή στη χώρα που γέννησε την δημοκρατία δεν μπορεί να γίνεται κριτική για το αν ένας νόμος είναι σωστός ή όχι; Επίσης σαν νόμος θα έπρεπε να ισχύει για όλους. Να ισχύει για τα θέατρα, για τα mall, για τις εκκλησίες, για τα γήπεδο, τα πλοία κτλ κτλ

    • Άσε μας ρε μεγάλε πολίτη. Θα σου δώσουμε και βραβείο. Το καλύτερο πρόβατο θα γράφει πάνω που πιστεύει ότι του λένε.

    • Ακουσα καλα Πολιτη της Κοζανης? Ειπες για νομους?
      Εισαι σιγουρος οτι θες να ανοιξουμε το κεφαλαιο νομοι?
      Αστο σου λεω καλυτερα γιατι αν το ανοιξουμε ο κλοουν της Παρνηθας με τα διχαστικα παραληρηματα του αυτη τη στιγμη που μιλαμε θα επρεπε να ειναι ηδη κρατουμενος για ενα σωρο παραβασεις και του Συνταγματος και των ατομικων ελευθεριων , αμα βαλεις και τα πλαστα ποθεν εσχες που υποβαλει 4 χρονια κατα σειρα και πολλα ακομη η Κουλα με το επιτελειο της ειναι τουλαχιστον για 10 χρονια φυλακιση και δεσμευση περιουσιας
      γι αυτο σου λεω αστο καλυτερα το ποιος πρεπει να ακολουθησει τους νομους και το συνταγμα σιγουρα θα βγειτε χαμενοι αν ανοιξουμε αυτο το κεφαλαιο!

  • Κ από ποτε βρε παιδια ο εμβολιασμός γίνεται υποχρεωτικός; Ο καθένας είναι ελευθερος να κάνει όπως θέλει εσείς αν θέλετε καντε το εμβόλιο κ αφήστε τους υπόλοιπους ήσυχους.

    • Κανείς δεν σε υποχρέωσε να κανείς το εμβόλιο από την άλλη όμως η πολιτεία οφείλει να προστατεύσει αυτό που ονομάζεται Δημόσια υγεία και να βάλει όρους και όρια εκεί που ο ιός μεταδίδεται πιο εύκολα απαγορεύοντας την είσοδο σε ανεμβολιαστους πολίτες .

      • Κ από ποτε η πολιτεία ενδιαφέρεται για την Δημόσια Υγεία προσπαθησαν να βρουν εμβόλιο για τον καρκίνο για το AIDS αλλά αυτές είναι ξεπερασμένες ασθένειες… Η να νοιαστουν κ να κατασκευάσουν νέα σύγχρονα νοσοκομεία να προσλάβουν προσωπικο υγείας.

        • Υπάρχουν τρόποι προστασίας από το AIDS και επίσης θεραπείες για πολλές μορφές καρκίνου. Για τη βλακεία ακόμα δε βρέθηκε εμβόλιο δυστυχώς!

          • Οποτε μην ελπιζεις να θεραπευτεις ποτε απο αυτην, τουλαχιστον μεχρι να βρεθει εμβολιο.

          • Βλακεία είναι να νομίζεις ότι το εμβόλιο είναι τσιπάκι 5G και να προτιμάς να πεθάνεις από κορωνοϊό επειδή το έγραψε η κυρά μαγδάλω στο facebook!

      • Αφού και ο εμβολιασμενος και κολλάει και μεταδίδει τον ιό ποια είναι η διαφορά ;Όσο για την δημόσια υγεία που αναφέρεσαι είδαμε τι έκανε περισι το καλοκαίρι . Να μην αναφέρω ολόκληρη δυτική Μακεδονία αν έχει πραγματική όπως πρέπει να είναι μεθ γιατί σίγουρα δε θα γνωρίζεις.

        • Λοιπόν Ζούζη ο εμβολιασμενος έχει μικρές πιθανότητες να κολλήσει από έναν ανεμβολιαστο και πολύ πιθανόν να μην εμφανίσει κανένα συμπτώματα αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο εμβολιασμενος να μεταδωσει τον ιό εν αγένεια του και σε άλλους συνανθρώπους , για αυτό λένε Ζουζη οι επιστήμονες να εμβολιαστουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι για να χτιστεί τοίχος ανόσιας . Πιστεύω να σου λύθηκε η απορία

          • Ποιο τοίχος ανοσίας βρε όταν τον Σεπτέμβριο παύει η ανοσία όσων έχουν κάνει μέχρι τώρα εμβόλιο ; Σταμάτα να βλέπεις μόνο Σκάι υπάρχουν και άλλα κανάλια και άλλοι επιστήμονες .

        • Ο Εμβολιασμός δημιουργεί αντισώματα και άμυνα στο ανοσοποιητικό σύστημα προστατεύοντας από το να αρρωστήσεις βαριά και να πεθάνεις από κορωνοϊο. Μπορεί να κολλάς αλλά δε νοσείς, τεράστια διαφορά.

          • Ναι αλλά ούτε κι εσύ απαντάς στο ερώτημα της σουζης. Την έχουμε ξανακούσει αυτή την καραμέλα ότι αν εμβολιαστείς, δε νοσεις βαριά αλλά το περνάς ελαφριά. Το ότι όμως και οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν τον ιό στους υπόλοιπους κι ότι πολλοί από αυτους που βρίσκονται στις μεθ είναι εμβολιασμενοι, μπορείς να μας το εξηγήσεις; Μπα, μάλλον δε σε συμφέρει γι’αυτο κάνεις τον Κινέζο όπως κι ο προηγούμενος που σχολίασε.

          • Πώς δε νοσεις; Δλδ αυτός ο τραγουδιστής που βγήκε και είπε έχω κάνει δύο δόσεις εμβολίου και κόλλησα και έχω 38.3 πυρετό και άλλα συμπτώματα δλδ ψεμματα λέει;

          • Νοσώ δε σημαίνει έχω πυρετό, σημαίνει διασωλήνωση στη ΜΕΘ. Που σημαίνει 9 στους 10 δεν ΤΑ καταφέρνουν! Έχουμε 3000 κρούσματα και μόν 4 νεκρούς. Και μάντεψε: οι νεκροί ήταν ανεμβολίαστοι!

          • Για τον εαυτό σου είναι αυτοί οι χαρακτηρισμοι ε; Χμ… Κάτσε να σκεφτώ. Εγώ πιστεύω ότι είσαι και τα τρία. Η Σουζη από την άλλη είναι ξύπνια, λογική και όχι ευπιστη. Με λίγα λόγια έχει ανοιχτά τα μάτια της και δεν τρώει σανο όπως εσύ.

          • Εγώ τουλάχιστον βάζω και το όνομα μου . Εσύ είσαι ένα άβουλο ουδέτερο απρόσωπο άτομο . Ότι και να είναι είμαι ΕΓΩ εσύ είσαι απλά ότι λέει κάποιος που το παίζει πρωθυπουργός . Πιστεύω να το βάλετε το σχόλιο μου .

        • Το φάρμακο είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο εξέλιξης και είναι αποτελεσματικό μόνο σε μικρό ποσοστό των νοσούντων. Το θέμα είναι η πρόληψη, όχι το να αρρωστήσεις και να προσπαθούν να σε σώσουν στην εντατική.

        • Οι ανοητοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ότι άλλο φάρμακα κ άλλο εμβόλιο το ένα θεραπεύει κ το άλλο προλαμβάνει βρε βαρεμένοι συνήγοροι της σουζη

          • γράψε καλύτερα στο δικό σου σάιτ σε πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες . Φιλάκια

  • Ο εμβολιασμός είναι ρατσισμός και διαχωρισμός. Η επιλογή πελατών από τους καταστηματάρχες μέσω των ατόμων της υποδοχής….τι είναι;;;;

      • Γίνατε όλοι βλέπω φιλεσπλαχνοι στοργικοί με τον συνάνθρωπο . Τόσο καιρό που εισασταν κρυμμένοι όταν ζητούσαν βοήθεια άνθρωποι άστεγοι άρρωστοι ;;;;; Εκεί δεν σας ενδιαφέρει αν κάποιος έχει ανάγκη ; Και θέλετε τώρα δηλαδή να καθίσω να σας πιστέψω εσάς τους υποκριτές ότι δήθεν νοιάζοσαστε για την δημόσια υγεία όταν δεν έχετε βγάλει ούτε μισό ευρώ από την τσέπη σας για να βοηθήσετε κάποιον άνθρωπο;

      • Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διακρίνονται σε ανώτερους και κατώτερους.

  • Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω προς το σωματείο αν γνωρίζει: Στα καταστήματα που δουλεύουν πακέτο ο πελάτης θα μπορεί να μπαίνει να παίρνει τον καφέ του και να φευγει χωρίς κάποιο αποδεικτικό στοιχειο?

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  • Κ αν πάθω κάτι απτον εμβολιασμό?θάνατο ή μη αναστρέψιμες παρενέργειες ποιος θα πάρει την ευθύνη?η κυβέρνηση?η φαρμακευτική?ο γιατρός ή μήπως οι δημοσιογράφοι?

  • ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΜΒΟΛΙΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ;;;;;

  • Αυτή τη στιγμή έχει κάνει το εμβόλιο περίπου το 40% του πληθυσμού άρα ήσυχα τώρα και αφήστε τα πολλά λόγια. Δικαιώμα έχει κ αυτός που το έκανε και αυτός που δεν θέλει να το κάνει και την καραμέλα των καναλιών στην άκρη.Παμε τώρα μπολιασμενοι γράψτε και προσέξτε εμάς τους ψεκασμενους γιατί μπορούμε να μπούμε και από χάραμαδες.

  • Δεν είναι κοινωνική ομάδα οι ψεκασμένοι, απλά είναι ψεκασμένοι.Όπως ζητάς ταυτότητα για να σερβίρεις αλκοόλ θα ζητάς ταυτότητα και πιστοποιητικό εμβολιασμού.Αν δεν θες απλά άλλαξε επάγγελμα και απάλλαξέ μας από την παρουσία σου!!

  • Αξιότιμοι, κανένας δεν θέλει να αρρωστήσει. Κανείς δεν θέλει να αρρωστήσουν τα πρόσωπα που αγαπά. Προσωπικά, ύστερα από πολλές σκέψεις και πολλούς ενδοιασμούς, αποφάσισα να εμβολιαστώ και πιστεύω πως έπραξα σωστά. Δεν είμαι ειδικός, δεν μπορώ να δώσω συμβουλές για θέματα υγείας. Καθένας έχει έναν γιατρό, ας τον συμβουλευθεί. Οι ακραίοι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι. Οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας πιστεύω πως βλέποντας ότι το εμβόλιο μας προστατεύει και δεν πάθαμε κάτι θα πειστούν. Το κακό είναι πως αυτό χρειάζεται χρόνο και δεν ξέρω αν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Αυτά…

  • Εγώ έκανα το εμβόλιο μόλις δόθηκε η ευκαιρία και θα το έκανα και στα παιδιά μου αν μου το πρότεινε ο ιατρικός κόσμος, αλλά αυτός ο τρόπος του χαρακτηρισμού των ανθρώπων που δεν θέλουν να εμβολιαστούν ως “καθυστερημένων” κλπ θυμίζει κάτι από το παρελθόν με τους υπεράνθρωπους επιστήμονες και τους υπάνθρωπους υπόλοιπους. Ηρεμήστε λίγο εκεί στα εργαστήρια του ΜΙΤ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.