kozan.gr: Το White Dragon (Λευκός Δράκος), που αφορά την ενσωμάτωση της τεχνολογίας του υδρογόνου στην Ελλάδα, πήρε την έγκριση από την αρμόδια αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης – H τελική αξιολόγηση το Νοέμβριο (Βίντεο)

15 Ιουλίου 2021
11:26

 

Το White Dragon (Λευκός Δράκος), που αφορά την ενσωμάτωση της τεχνολογίας του υδρογόνου στην Ελλάδα, πήρε την έγκριση από την αρμόδια αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό ανέφερε, πριν από λίγο, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, διευκρινίζοντας ότι το συγκεκριμένο project προτάθηκε, δηλαδή, να συμμετέχει στην τελική αξιολόγηση που θα γίνει το Νοέμβριο από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή αρχή με προϋπολογισμό ύψους 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ και με τις παραγωγικές δραστηριότητες που προτείνονται στο συγκεκριμένο σχέδιο και έχουν να κάνουν με υποδομές για την παραγωγή υδρογόνου για τη χρήση του και στους αγωγούς του φυσικού αερίου που σταδιακά θα μετατραπούν σε αγωγούς του υδρογόνου και για τις εφαρμογές στη θέρμανση στη Δυτική Μακεδονία και ειδικότερα στις τηλεθερμάνσεις καθώς και στις μεταφορές, Δείτε τι είπε ο Περιφερειάρχης

13 σχόλια

  • Συγχαρητήρια κ.Κασαπίδη.. να ενημερώσετε και την κ.Σπυράκη, τον κ. Φάμελο και τον κ. Κωνσταντινίδη οι οποίοι “μειδιούσαν”, όταν το ανακοινώνατε το Σεπτεμβριο του 2019 στην ημερίδα στα κοίλα..

      • Τι να μας πονεσει ρε μπουμπουνα ο ανυπαρκτος που βαριεται να κυβερνησει αχαχαχαχαχα
        γελαμε με το χαλι του που το ξεραμε ουτως η αλλως απ την αρχη που πηγατε και τον βγαλατε τι θα εκανε! Ο κυριως 15 χρονια ψηφιζω ΠΑΡΩΝ και αδιαφορω για ολα… αξιο τεκνο της πιο διχαστικης και επικινδυνης τσιρκοκυβερνησης στην μεταπολιτευτικη ιστορια της χωρας
        να τον χαιρεστε τον διακοσμητικο σας!

  • Ευτυχώς,ευτυχώς που θα έρθουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και θα μας σώσουν.
    Τι ψηφίσατε ρε…παιδιά;

  • Άσπρος δράκος ή παραμύθι χωρίς δράκο, άλλη μια φρούδα ελπίδα; Διαβάστε το https://static.agora-energiewende.de/fileadmin/Projekte/2020/2020_11_EU_H2-Instruments/A-EW_223_H2-Instruments_WEB.pdf, να δείτε γιατί το υδρογόνο από “Α”ΠΕ είναι πανάκριβο και μόνο με φόρους, νέους φόρους, κι άλλους φόρους, κι από πάνω φόρους, σ’ όλα τα υπόλοιπα καύσιμα, μπορεί να γίνει “ανταγωνιστικό”.

    Για όποιον δεν κατάλαβε αν φορολογήσουμε το πετρέλαιο θέρμανσης, ύστερα φαίνεται φθηνό το αέριο. Αν φορολογήσουμε και το αέριο, ύστερα φαίνεται φθηνό να λιάζεσαι στα κεραμίδια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.