Εορδαία: Η Βλάστη παραμένει ο δημοφιλέστερος προορισμός και για το καλοκαίρι

16 Ιουλίου 2021
09:50

Το ενδεχόμενο διοργάνωσης μιας εκδήλωσης στο πλαίσιο των «Γιορτών της γης», πιθανότατα τον επόμενο μήνα, θα συζητήσουν στη σημερινή τους συνάντηση τα μέλη της Πολιτιστικής Εταιρείας Βλάστης, αν και οι συνθήκες λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων από τις μεταλλάξεις του κορονοϊού, δεν επιτρέπουν, γενικότερα, αισιοδοξία.

Η κίνηση σε έναν από τους δημοφιλείς προορισμούς της Δ. Μακεδονίας, χειμώνα-καλοκαίρι, παρουσιάζεται αυξημένη και αναμένεται να ενταθεί από την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και θα ανηφορίσουν οι Βλατσιώτες που διαμένουν σε αστικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας με αποκορύφωμα τον Δεκαπενταύγουστο. Το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, οι δροσερές θερμοκρασίες, τα αξιοθέατα, αλλά και οι ποικίλες  γευστικές επιλογές στις ταβέρνες, με  κύρια συστατικά  των γευμάτων τα τυροκομικά και τα άλλα τοπικά προϊόντα,  προσελκύουν, ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα, το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών.

https://www.ertnews.gr/

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.