Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Υψικάμινος

16 Ιουλίου 2021
11:48
Κανένα σχόλιο

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας που παραβρέθηκαν στο Σεμινάριο, το οποίο παρέδωσε, διαδικτυακά, ο Θεσσαλονικιός συγγραφέας Θανάσης Τριαρίδης, με θέμα την Αρχαία Τραγωδία και ειδικότερα τον τραγικό ποιητή Ευριπίδη και τα έργα του «Βάκχες», «Ελένη» και «Ορέστης».

Ευχαριστούμε την Κυριακή Στούμπου για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του Νηπιαγωγείου «Ουράνιο Τόξο» στο 2ο χλμ Πτολεμαΐδας – Μποδοσάκειου. Η ομορφιά της φύσης και η ηρεμία του χώρου επέδωσαν την πνευματική διάσταση που απαιτούσε το συγκεκριμένο γεγονός.

Ευχαριστούμε τον συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη για το πάθος και την έμπνευση που μετέφερε στο κοινό μυώντας μας στην δραματουργία της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, με τις δικές του αξιόλογες γενικές και ειδικές παρατηρήσεις. Ο Θανάσης Τριαρίδης (http://www.triaridis.gr/books.html) έχει ασχοληθεί με ποικίλα λογοτεχνικά είδη, με το θέατρο, την ποίηση και έχει γράψει αισθητικά δοκίμια, άρθρα, διηγήματα, μυθιστορήματα, μεταξύ των οποίων το βιβλίο «Μελένια λεμόνια» (2005).

Επόμενη δράση του συλλόγου, η εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Δάσους, για την παρακολούθηση της τραγωδίας του Ευριπίδη «Βάκχες», την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6972109070

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.