kozan.gr: Καμπανάκι κινδύνου στο Δήμο Κοζάνης για την τηλεθέρμανση ή συμβαίνει κάτι άλλο; – Η νέα μελέτη Επάρκειας Ηλεκτρικής ισχύος περιόδου 2022-2031 που εκπόνησε ο ΑΔΜΗΕ φέρνει το σύνολο των μονάδων του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου σε εφεδρεία στις 31/08/2021 – Υπάρχει κίνδυνος λειτουργίας της τηλεθέρμανσης από τον ερχόμενο Οκτώβρη; – Τι λέει για το θέμα ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη – Τόπος να Ζεις Χάρης Κουζιάκης (Hχητικό)

16 Ιουλίου 2021
12:37

 

Mε βάση τη νέα μελέτη Επάρκειας Ηλεκτρικής ισχύος περιόδου 20222031 που εκπόνησε ο ΑΔΜΗΕ οι λιγνιτικές μονάδες του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, που εξυπηρετούν και την Τηλεθέρμανση Κοζάνης θα σταματήσουν να λειτουργούν νωρίτερα  από τις ημερομηνίες που προβλέπονται στο εγκεκριμένο ΕΣΕΚ και πιο συγκεκριμένα προβλέπεται ότι το σύνολο των μονάδων του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου θα τεθεί σε εφεδρεία στις 31/08/2021 (βλ. εικόνα παρακάτω) , εξέλιξη που προβληματίζει κι ανησυχεί τα στελέχη της ΔΕΥΑ Κοζάνης καθώς δημιουργούνται ερωτηματικά για το αν θα λειτουργήσει η τηλεθέρμανση από τον ερχόμενο Οκτώβριο (2021). Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή συμβαίνει κάτι άλλο; Ακούστε τι λέει για το θέμα στο kozan.gr, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη – Τόπος να Ζεις, Χάρης Κουζιάκης.

14 σχόλια

  • Ξυλοσομπες παντού
    Οι βουλευταδες με τις ατελείωτες φωτογραφίες και τα δελτία τύπου κουβέντα δεν βγάζουν. Θα αφήσουν την Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα να παγώσουν γιατί ο Μητσοτάκης εξυπηρετεί συμφέροντα των κολλητών .

    • Ο τόπος να ζεις, ήθελε να κλείσει η παλιοΔΕΗ. Ποιον δουλευεις Χάρη. Μπηκες κατευθείαν στον υποκριτικό ρολο του Λευτέρη. Καθρεφτακια παντού.

  • Εάν γίνει αυτό ας ετοιμάζουν το ταμείο στην δευακ για χοντρές αποζημιώσεις σε όλους εμάς που χρυσό πληρώσαμε την σύνδεση στο δίκτυο της τηλεθερμανσης.

  • Με την δευακ έκανες συμβόλαιο, όχι με την ΔΕΗ. Εάν η δευακ δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτά που συμφώνησε, η δευακ είναι υπολογη ξυπνιε.

  • Και όλα τα μεγάλα σχέδια, όλα τα δις που θα έπεφταν στην περιοχή μας,όλα τα λόγια τα μεγάλα κινούνταν φυσικά σε κάποιο άλλο μακρινό γαλαξία. Εδώ το πριόνι στον ομο και στον Άγιο Σαράντη για μερικές αμυγδαλιές.

  • Μάλιστα….η ΔΕΥΑΚ θα στραφεί αναγκαστικά στο πετρέλαιο ως καύσιμο….και θα αυξήσει την τιμή της MWhώρας, καθότι η τιμή του πετρελαίου έχει πάρει την ανηφόρα….και δεν θα πληρώνει κανείς (δικαιολογημένα αυτή την φορά)….και η ΔΕΥΑΚ θα βυθιστεί ακόμη περισσότερο στα ούτως ή άλλως μεγάλα χρέη της….

  • μητσοτακης κυριακος ,οτι δεν προλαβε να κανει ο πατερας του το κανει αυτος με ακομα περισσοτερο μισος στη δ μακεδονια για να εξυπηρετησει τα δικα του συμφεροντα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.