kozan.gr: Πρόστιμο ύψους 1500 ευρώ για τη λιτανεία της εικόνας στην Αγ. Μαρίνα Τσοτυλίου

18 Ιουλίου 2021
10:25

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, πρόστιμο ύψους 1500 ευρώ επιβλήθηκε σε σχέση με τη διεξαγωγή της λιτανείας της Εικόνας της Αγίας Μαρίνας στο Τσοτύλι, το βράδυ της Παρασκευής.  Όπως αναφέρει το τελευταίο ΦΕΚ, σε σχέση με τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, αναστέλλεται σε όλη την επικράτεια η διεξαγωγή κάθε είδους θρησκευτικών τελετών, οποιασδήποτε  θρησκείας ή δόγματος, που πραγματοποιούνται μέσω της διενέργειας πομπής εκτός των χώρων θρησκευτικής λατρείας.

kozan.gr

 

26 σχόλια

  • Πολύ ωραία, και έχετε δίκαιο! Ρωτάει ένας απλός νους( γιατί ακόμα δεν χάσαμε τα μυαλά μας) εάν επιβλήθηκε το ίδιο πρόστιμο στη συναυλία στο ΔΑΚ? ΤΕΛΙΚΆ ΈΧΟΥΜΕ ΠΌΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ Ή ΌΧΙ?

  • Ειναι άδικο,η όλα η τίποτα.συναυλιες και live παντού. Ας σβησει το πρόστιμο ο περιφερειάρχης που ήταν στην λιτανεία, υπήρχαν αποστάσεις και τα απαραίτητα μέτρα.

  • Το Τσοτυλι δεν είναι Μύκονος για να πάνε οι γόνοι κ να παρταρουν! Πρέπει να εξαντληθούν όλη την αυστηρότητα στο Βοϊο!

  • Φίλοι μου, ανοίξτε τα μάτια σας και δέστε τι γίνεται μπροστά σας! Η κυβέρνηση του Κούλη τα έχει πλακάκια με την εκκλησία. Γιατί να τους κάνει πόλεμο? Εδώ έκανε τους παπάδες πάλι δημόσιους υπαλλήλους (ο Τσίπρας ήθελε τον διαχωρισμό εκκλησίας-πολιτικής), κι εσείς αναρρωτιέστε αν τους πολεμάει??
    Ανοίξτε τα μάτια σας και παρατηρήστε τι συμβαίνει γύρω σας! Ο Κούλης δεν κυνηγά καμμία εκκλησία. Η εκκλησία έχει την δύναμη του λαού, όπως και οι πλούσιοι έχουν την δύναμη του χρήματος! Ο Κούλης θέλει να τα ‘χει και με τους δύο!
    Με τον απλό λαό, έχει κυρρήξει πόλεμο, αν δεν το καταλάβατε!

  • ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.

  • Και μετα θελουν την βοηθεια της εκκλησιας. Καλα τους τα ειπε ο Αγιος Καρπενησιου κατα την επισκεψη του Πέτσα στο Καρπενήσι. Σωστη φωνή με επιχειρήματα. Οι δικοι μας ακομα αλαλοι και υποτακτικοί

  • “Εχθροί του λαού” οι αγωνιστές Ιερείς;!

    Η απαγόρευση διεξαγωγής λιτανείας είναι πολιτική απόφαση !
    Από την καρδιά του «επιτελικού κράτους» του Κυριάκου Μητσοτάκη και τους στενότερους συνεργάτες του γίνονται παρεμβάσεις στο έργο της επιτροπής ειδικών για τη διαχείριση της πανδημίας.Οι επιστήμονες αποφασίζουν επί προειλημμένων αποφάσεων της κυβέρνησης.
    Όταν πιάστηκε ο Μητσοτάκης με τη γίδα στην πλάτη, δηλαδή το φαγοπότι στην Ικαρία, μαζί με άλλα 32 άτομα, επεβλήθηκε πρόστιμο;
    Η στάση της ….χαριτόβρυτης Ν.Δ. απέναντι στην Εκκλησία, από την αρχή της πανδημίας, ήταν και είναι σαφώς εχθρική. (απαγόρευση θείας λειτουργίας αρχικά όπως επί Εμβέρ Χότζα!!)

  • Καταρχήν είναι άθλια κακοδιοίκηση να βγάζεις τη μια μέρα ΦΕΚ και την άλλη να βάζεις πρόστιμο. Θα έπρεπε να γίνει σύσταση και ενημέρωση, όχι πρόστιμο.

    Είναι σαφές πως για την κυβέρνηση ο ιός κολλάει σε λιτανεία που γίνεται σε ανοικτό χώρο, αλλά δεν κολλάει στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εκεί όπου γίνεται πατείς με-πατώ σε.

  • Μήπως ζούμε στην εποχή του Νέρωνος όπου για κάθε κακό που συνέβαινε έφταιγαν οι χριστιανοί και έπρεπε να ριχθούν στα άγρια θηρία του Κολοσσαίου ή να πυρποληθούν στους στήλους των οδών της Ρώμης;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.